ΦΛΩΡΙΝΑ Έπεσε η αυλαία για το 2nd Florina FIS Roller Ski Race 2019 με τη συμμετοχή αθλητών από 5 κράτη - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Έπεσε η αυλαία για το 2nd Florina FIS Roller Ski Race 2019 με τη συμμετοχή αθλητών από 5 κράτη

.

.

Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2019

Έπεσε η αυλαία για το 2nd Florina FIS Roller Ski Race 2019 με τη συμμετοχή αθλητών από 5 κράτη

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ένα μεγάλης εμβέλειας Διεθνές αθλητικό γεγονός για την πόλη της Φλώρινας, ένας τριήμερος απαιτητικός αγώνας τόσο αγωνιστικά όσο και οργανωτικά. Με την συμμετοχή αθλητών απο 5 κράτη ο 2ος Διεθνής αγώνας Roller ski & Κύπελλο Ελλάδος πραγματοποιήθηκε αρχικά στον οδικό άξονα Δροσοπηγής-Βιτσίου και στο Φράγμα Τριανταφυλλιάς στις 30-31/8 και στις 1/9/2019 αντίστοιχα , με διοργανωτές τον Αθλητικό Όμιλο Φλώρινας (ΑΟΦ), την ΕΟΧΑ, και την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


Είναι η δεύτερη φορά που η Φλώρινα διοργανώνει τέτοιου είδους αγώνα, που παράλληλα ήταν και Κύπελλο Ελλάδος. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις προσδοκίες, αφού 150 αθλητές τίμησαν την εκδήλωση, απολαμβάνοντας την Φλωρινιώτικη φιλοξενία, μέσα στο μαγευτικό περιβάλλον του ορεινού όγκου του Βιτσίου και του Φράγματος Τριανταφυλλιάς. Αποχώρησαν δε, με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για την 5ήμερη διαμονή τους στην Φλώρινα, ανανεώνοντας το ραντεβού για τον επόμενο χρόνο και με περισσότερους αθλητές.

Το τριήμερο των αγώνων, παρευρέθηκαν στους στίβους, περισσότερα από 500 άτομα κάθε ηλικίας, που χειροκρότησαν και ενθάρρυναν τους αθλητές για την προσπάθειά τους.

Στον Διεθνή αγώνα αθλοθετήθηκαν αγωνίσματα 10km, 5km, 3km, 1,5km, 600m τις 3 ημέρες των αγώνων. Στο βάθρο των νικητών στον Διεθνή αγώνα, ανέβηκαν αθλητές και αθλήτριες απο την Ρουμανία την Σερβία και την Ελλάδα, ενώ ξεχώρισε με την επίδοσή της η Ελληνίδα αθλήτρια του ΑΟΦ Λαδοπούλου Βούλα που κατέκτησε 1 χρυσό και 2 τέταρτες θέσεις σε τρία αγωνίσματα. Στην 2η θέση πλασαρίστηκαν ο Ροσενλής Βασίλης και ο Στεργίου Θωμάς και στην τρίτη θέση η Σαρακίνη Ελευθερία.

Στους αγώνες Κυπέλλου Ελλάδος οι αθλητές που ΑΟΦ που μπήκαν στην τριάδα ήταν η Λαδοπούλου Παρασκευή (1η-2η θέση), Αντωνιαδης Άγγελος (3η θέση), Τίτα Νεφέλη (3η θέση), Ροσενλής Βασίλης (2η-3η θέση), Στεργίου Θωμάς (3η-2η θέση), Σαρακίνη Ελευθερια (3η-3η θέση). Στην κατηγορία Παμπαίδων και Πανκορασίδων, ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, ο Ιωάννης Γιωργάκης και η Χριστίνα Ρόζα αντίστοιχα, ενώ την δεύτερη θέση κέρδισε ο Βέλλιος Αλέξανδρος.