ΦΛΩΡΙΝΑ Τουρνουά από τον Όμιλο Αντισφαίρισης North Grip - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Τουρνουά από τον Όμιλο Αντισφαίρισης North Grip

.

.

Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019

Τουρνουά από τον Όμιλο Αντισφαίρισης North Grip

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Φλώρινας North Grip ανακοινώνει την διοργάνωση τουρνουά τέννις (πληροφορίες στην σελίδα μας στο facebook).


Η διοργάνωση αν και εντάσσεται στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Φλώρινας χρηματοδοτείται και υποστηρίζεται εξ ολοκλήρου από τον Όμιλο North Grip και τους ανθρώπους του, με σκοπό την παρουσίαση στους φίλους του αθλήματος, μιας διοργάνωσης που θα είναι αντάξια των πολλών και εγνωσμένων συμμετεχόντων όσο και των φίλων που θα παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Για ακόμα μια φορά ο North Grip φέρνει το τέννις κοντά στους Φλωρινώτες σπαταλώντας μόνο την διάθεση και την τεχνογνωσία των ανθρώπων του. Παράλληλα νιώθει την υποχρέωση να διοργανώνει εκδηλώσεις απαιτήσεων παρά την έλλειψη στοιχειωδών εγκαταστάσεων.

Ο North Grip καλεί τους φίλους του αθλήματος να παρακολουθήσουν τους αγώνες που θα γίνουν στα γήπεδα του Αγίου Νικολάου από 25 Αυγούστου έως 1 Σεπτεμβρίου.