ΦΛΩΡΙΝΑ «LYNX 2019»: αγώνας τοξοβολίας ανοιχτού χώρου από την Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: «LYNX 2019»: αγώνας τοξοβολίας ανοιχτού χώρου από την Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας

.

.

Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2019

«LYNX 2019»: αγώνας τοξοβολίας ανοιχτού χώρου από την Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας

Είναι πλέον γεγονός. Η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας  μετά από 4 χρόνια παρουσίας στην αθλητική σκοποβολή και  στην τοξοβολία  υλοποιεί την πρώτη διοργάνωση αγώνα. Πρόκειται για τον ΄΄LYNX  2019 ΄΄ τον πρώτο αγώνα τοξοβολίας Ανοιχτού Χώρου όλων των κατηγοριών και όλων των τόξων, που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Φλώρινας την  31-8 και 1- 9 -2019 και θα ποσελκύσει δεκάδες αθλητές, μικρούς και μεγάλους, από όλη την Ελλάδα.

Η Φλώρινα και οι πολίτες της μετά από τριάντα χρόνια περίπου που πρωτογνώρισαν την τοξοβολία μέσω της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας, έχουν την ευκαιρία να επαναφέρουν στην μνήμη τους ένα όμορφο άθλημα οι παλαιότεροι και να ανακαλύψουν νέες προκλήσεις του αθλητισμού οι νεότεροι.
Η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας σας καλεί να παρακολουθήσετε τον αγώνα και στηρίξετε και την δική μας  προσπάθεια για ανάδειξη της περιοχής μας και προσέλκυση κόσμου μέσω του αθλητισμού.