ΦΛΩΡΙΝΑ Σωτήρια επέμβαση των αστυνομικών στη Μικρή Πρέσπα – Έσωσαν τρία άτομα των οποίων η βάρκα ανετράπη - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Σωτήρια επέμβαση των αστυνομικών στη Μικρή Πρέσπα – Έσωσαν τρία άτομα των οποίων η βάρκα ανετράπη

.

.

Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019

Σωτήρια επέμβαση των αστυνομικών στη Μικρή Πρέσπα – Έσωσαν τρία άτομα των οποίων η βάρκα ανετράπη

Αποτέλεσμα εικόνας για βάρκα ανετράπηΤο Δ.Σ. της Ένωσης μας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους συναδέλφους της ομάδας Πλωτής Αστυνόμευσης του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών Φλώρινας, για τον εντοπισμό και τη διάσωση τριών(3) συμπολιτών μας, η βάρκα των οποίων ανετράπη στο μέσον της λίμνης Μικρή Πρέσπα, με αποτέλεσμα οι επιβαίνοντες να βρεθούν εντός των υδάτων.
Η έγκαιρη κινητοποίηση των Αστυνομικών απέτρεψε οποιονδήποτε περαιτέρω κίνδυνο για τους συνανθρώπους μας οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους.
Η σωτήρια αυτή επέμβαση των Αστυνομικών της ακριτικής μας περιοχής, αναδεικνύει για άλλη μια φορά την αυταπάρνηση και το φιλότιμο που διακρίνει τον Έλληνα Αστυνομικό ο οποίος επιτελεί το καθήκον του και τιμά τον όρκο του, παρά τις μεγάλες αντιξοότητες που αντιμετωπίζει και τα πενιχρά μέσα που διαθέτει, παρέχοντας στο κοινωνικό σύνολο τις πολύτιμες υπηρεσίες του.
   
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 
     Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Ιωάννης                             ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Παντελής