ΦΛΩΡΙΝΑ Επιχειρηματίες από την Πάφο θα επισκεφθούν τη Φλώρινα - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Επιχειρηματίες από την Πάφο θα επισκεφθούν τη Φλώρινα

.

.

Τετάρτη, 7 Αυγούστου 2019

Επιχειρηματίες από την Πάφο θα επισκεφθούν τη Φλώρινα

Το Επιμελητήριο Φλώρινας θα επισκεφθούν ο Πρόεδρος και η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Πάφου, κατά τη διαμονή τους στην Φλώρινα 12-16/08/2019, συνοδευόμενοι από επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου, του εμπορικού (σούπερ μάρκετ, πολυκαταστημάτων) καθώς και κατασκευαστικών επιχειρήσεων.


Σκοπός της επίσκεψης είναι η τουριστική δικτύωση της ΠΕ Φλώρινας με την Πάφο σε συνδυασμό με επιχειρηματικές συνεργασίες στον αγροδιατροφικό τομέα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Επιμελητήριο Φλώρινας έχει υπογράψει Σύμφωνο Συνεργασίας με το Επιμελητήριο Πάφου.

Καλωσόρισμα της αποστολής και επιχειρηματικές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητήριου μας (Μεγαρόβου 15- Φλώρινα) την Δευτέρα 12/08/2019 και ώρα 7:00 το απόγευμα.

Καλούνται τα ενδιαφερόμενα μέλη μας να συμμετέχουν ώστε να ενημερωθούν αναλυτικά για την αγορά της Κύπρου και να έρθουν σε επαφή με μέλη της επιχειρηματικής αποστολής.