ΦΛΩΡΙΝΑ Συγχαρητήριο μήνυμα του δημάρχου Φλώρινας Βασίλη Γιαννάκη - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Συγχαρητήριο μήνυμα του δημάρχου Φλώρινας Βασίλη Γιαννάκη

.

.

Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019

Συγχαρητήριο μήνυμα του δημάρχου Φλώρινας Βασίλη Γιαννάκη

Αποτέλεσμα εικόνας για Βασίλη ΓιαννάκηΜε την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων εισαγωγής στα Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας μας, θέλω να συγχαρώ από καρδιάς τις επιτυχούσες και τους επιτυχόντες και να σας ευχηθώ κάθε επιτυχία και σε αυτό το νέο και σπουδαίο ξεκίνημα της ζωής σας.


Είναι πραγματικά σημαντική ικανοποίηση για όλους, ότι οι κόποι τόσων χρόνων δεν πήγαν χαμένοι και επιτεύχθηκαν οι στόχοι που θέσατε. Έτσι, σας δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσετε στη ζωή σας με μεγαλύτερες δυνάμεις και ενθουσιασμό, για το μέλλον που σας ανοίγεται διάπλατα.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν τόσο στους γονείς όσο και στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι στη δύσκολη αυτή δοκιμασία στήριξαν τα παιδιά τους, συμβάλλοντας καθοριστικά στην προσπάθεια και την επιτυχία τους.

Για όσους και όσες όμως δεν πέτυχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις θέλω να τονίσω ότι η προσπάθεια σας δε σταματάει εδώ. Η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες που είναι μπροστά σας, αρκεί με επιμονή και υπομονή να συνεχίσετε τον αγώνα σας.

Βασίλης Γιαννάκης

Δήμαρχος Φλώρινας