ΦΛΩΡΙΝΑ Συγχαρητήριο μήνυμα συλλόγου εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Φλώρινας - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Συγχαρητήριο μήνυμα συλλόγου εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Φλώρινας

.

.

Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019

Συγχαρητήριο μήνυμα συλλόγου εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Φλώρινας

Αποτέλεσμα εικόνας για εκπαίδευσης ΦλώριναςΕκ μέρους του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α΄θμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του νομού μας για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ευχόμαστε επίσης καλή ακαδημαϊκή σταδιοδρομία ευελπιστώντας ότι η νέα γενιά θα φέρει μια νέα ελπίδα για το μέλλον της χώρας μας.Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους εκπαιδευτικούς αλλά και στις οικογένειες των επιτυχόντων, που στήριξαν την προσπάθεια των παιδιών.

Σε όλα τα παιδιά που δεν είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα ευχόμαστε να μην εγκαταλείπουν ποτέ την προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων τους. Η ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας. Ευχόμαστε να μην χάσουν ποτέ την πίστη και την επιμονή τους για την πραγματοποίηση των ονείρων τους.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου