ΦΛΩΡΙΝΑ Επίσκεψης του Βουλευτή Νομού Φλώρινας Αντωνιάδη Γιάννη στα ψυγεία του ΑΣΕΠΑ. - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Επίσκεψης του Βουλευτή Νομού Φλώρινας Αντωνιάδη Γιάννη στα ψυγεία του ΑΣΕΠΑ.

.

.

Τρίτη, 13 Αυγούστου 2019

Επίσκεψης του Βουλευτή Νομού Φλώρινας Αντωνιάδη Γιάννη στα ψυγεία του ΑΣΕΠΑ.

Την Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019, στις 11:00 επισκέφτηκε τα ψυγεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ευρύτερης Περιοχής Αμυνταίου (ΑΣΕΠΑ) ο Βουλευτής Νομού Φλώρινας Αντωνιάδης Γιάννης, ο οποίος συνομίλησε με την Πρόεδρο της Ομάδας Παραγωγών του ΑΣΕΠΑ αλλά και Πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Αμυνταίου, Κρητικού Διαμάντω.
Αφού συζητήθηκε διεξοδικά το διαχρονικό πρόβλημα που αφορά τις πρώιμες ποικιλίες ροδάκινου, τόσο βιομηχανικού όσο και επιτραπέζιου, αποφασίστηκε να σταλεί επιστολή προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βορίδη Μάκη, ώστε να ενισχυθούν οι ποσότητες ροδάκινων που παράγονται αυτή τη περίοδο στην περιοχή μας και οδηγούνται προς τη βιομηχανία χυμού με κρατική οικονομική ενίσχυση (ΚΟΕ). Ο Βουλευτής Νομού Φλώρινας Αντωνιάδης Γιάννης διαβεβαίωσε πως θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε οι ροδακινοπαραγωγοί της περιοχής Αμυνταίου να αντιμετωπιστούν με δίκαιο και αντικειμενικό τρόπο.


  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ