ΦΛΩΡΙΝΑ Η έναρξη των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι» του δήμου Φλώρινας-Βίντεο, φώτο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Η έναρξη των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι» του δήμου Φλώρινας-Βίντεο, φώτο

.

.

Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019

Η έναρξη των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι» του δήμου Φλώρινας-Βίντεο, φώτο

Η επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων του δήμου Φλώρινας «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2019» δόθηκε χθες βράδυ στον αύλειο χώρο του 3ου γυμνασίου Φλώρινας.

Την έναρξη κήρυξε η αντιδήμαρχος Όλγα Μούσιου, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο βουλευτής Γιάννης Αντωνιάδης. Παρόντες, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Πρεσπών Παναγιώτης Πασχαλίδης και ο διοικητής του 1ου Συντάγματος Πεζικού, Νικόλαος Γκίνης.
Κατά την έναρξη των εκδηλώσεων απονεμήθηκε τιμητική διάκριση στην εξέχουσα ομογενή Φλωρινιώτισσα κα Αλεξάνδρα Βακιτσίδου, Πρέσβειρα Εθελοντισμού της Αυστραλίας.

Αμέσως μετά εμφανίστηκαν το παιδικό χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας, το παιδικό και εφηβικό χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου «Άρης» Τριποτάμου και το χορευτικό τμήμα ενηλίκων του Λυκείου Ελληνίδων Φλώρινας.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τη Μαντολινάτα του Ωδείου Φλώρινας και τη χορωδία του ΚΑΠΗ Φλώρινας, υπό τη διεύθυνση του κ. Δημοσθένη Μούσιου. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ, στον αύλειο χώρο του 3ου γυμνασίου Φλώρινας.