ΦΛΩΡΙΝΑ Στον Αστέρα Τρίπολης ο 14χρονος Άγγελος Παπαδόπουλος του ΠΑΣ Φλώρινα - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Στον Αστέρα Τρίπολης ο 14χρονος Άγγελος Παπαδόπουλος του ΠΑΣ Φλώρινα

.

.

Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019

Στον Αστέρα Τρίπολης ο 14χρονος Άγγελος Παπαδόπουλος του ΠΑΣ Φλώρινα

Το πρώτο μεγάλο άλμα στην καριέρα του πραγματοποίησε ο πρώην επιθετικός του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ, Άγγελος Παπαδόπουλος που εδώ και λίγες μέρες υπέγραψε στην ομάδα του Αστέρα Τρίπολης και θα αγωνίζεται πλέον στο πρωτάθλημα της Super League και συγκεκριμένα με την Κ15 του συλλόγου.Ο νεαρός επιθετικός που την τελευταία χρονιά αγωνίστηκε με επιτυχία τόσο στην Κ16 όσο και στην Κ14 του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ (πρωταθλητής και στις 2 κατηγορίες) στο παρελθόν είχε περάσει και από τις μικρότερες ηλικίες του ΠΑΟΚ αλλά και του Μελιτέα Μελίτης από όπου κατάγεται. Ο Άγγελος φέτος ήταν βασικό στέλεχος της μεικτής Κ14 της ΕΠΣ Φλώρινας και κλήθηκε από τον Ομοσπονδιακό Θόδωρο Ελευθεριάδη στις επιλογές της ηλικιακής του κατηγορίας. Οι άνθρωποι του Αρκαδικού Συλλόγου αμέσως ξεχώρισαν το ταλέντο του και στις διακοπές του Πάσχα τον φιλοξένησαν σε προπονήσεις στην Τρίπολη ενώ τον πήραν μαζί τους και στο τουρνουά που πήρε μέρος η ομάδα στην Πορτογαλία στις αρχές του Ιούνη. Η πρόταση συνεργασίας δεν άργησε να έρθει και ο 14χρονος επιθετικός από χθες Δευτέρα ξεκίνησε προετοιμασία και εντάχθηκε στο δυναμικό του Αστέρα Τρίπολης. Ο Άγγελος Παπαδόπουλος πέραν της άρτιας τεχνικής του είναι ηγετικός χαρακτήρας, έχει μεγάλη οξυδέρκεια στο παιχνίδι του και έχει όλο το μέλλον μπροστά του ώστε να καθιερωθεί στη νέα του ομάδα αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η συνεργασία μεταξύ του ΠΑΣ Φλώρινα και του Αστέρα δεν θα σταματήσει εδώ αφού έχει κανονιστεί επίσκεψη της ακαδημίας μας για φιλικά στην Τρίπολη αλλά και συνεχής παρακολούθηση και αξιολόγηση των ταλέντων της ομάδας στο εγγύς μέλλον.

Οι παράγοντες, οι προπονητές και οι συμπαίχτες του Άγγελου στην Φλώρινα του εύχονται να είναι γερός και να έχει πάντα επιτυχίες στο ποδόσφαιρο που τόσο αγαπάει αλλά και σε όλους του τομείς της ζωής του. Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί οι προπονήσεις της Ακαδημίας του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ ξεκινάνε τη Δευτέρα στο ΔΑΚ Φλώρινας και οι άνθρωποι του συλλόγου περιμένουν παλιούς και νέους παίχτες για μία νέα χρονιά με ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.