ΦΛΩΡΙΝΑ Σεμιναρίο Εκπαιδευτών τοξοβιλίας LEVEl I από την Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας και την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Σεμιναρίο Εκπαιδευτών τοξοβιλίας LEVEl I από την Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας και την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας

.

.

Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019

Σεμιναρίο Εκπαιδευτών τοξοβιλίας LEVEl I από την Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας και την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας

Σε συνέχεια του  Σεμιναρίου Εκπαιδευτών τοξοβιλίας LEVElI που διοργανώθηκε στην Φλώρινα το 2018, με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε και το σεμινάριο εκπαιδευτών  τοξοβολίας LEVELΙΙ, τo οποίο διοργανώθηκε από την Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας και την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας  την  12,13, 14  και 19,20 και 21 Ιουλίου 2019 στην Φλώρινα


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
  και παρακολούθησαν τοξότες αθλητές από την ΄΄ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ΄΄ , από τον Σύλλογο Ιστορικών Μελετών   ΄΄ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ΄΄,  από τον σύλλογο Κοζάνης ΄΄ΤΟΞΟΚΛΗΤΟΙ΄΄ από την ΄΄ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ΄΄  από τον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ ΑΧΑΙΟΙ από τον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣαπό τον  Γ.Α.Σ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΄΄Ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ΄΄ από τον Γ.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ ΄΄ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ΄΄  και από τον   ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΟΛΟΥ.
 Εκπαιδευτής του σεμιναρίου ήταν ο κ. Χρήστος Καρμοίρης πιστοποιημένος εκπαιδευτής προπονητών LEVEL  1 & 2 της Παγκόσμιας και Ευρωπαϊκής  Ομοσπονδίας Τοξοβολίας.
Το πρόγραμμα του Σεμιναρίου περιελάμβανε Ψυχολογία, Recurveρυθμίσεις και Εξοπλισμός , Compound, Longbow,  FieldArchery,  Ανάλυση τεχνικής με Βίντεο, Γενική φυσική κατάσταση,  Ειδική φυσική κατάσταση,  Τεχνική Βολής,   Έλεγχος Ντόπινγκ,  Φυσιολογία Βολής Recurve– Ρυθμίσεις και Τεχνική βολής,  και Αθλητές ΑΜΕΑ.
Το Δ.Σ. της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας εκφράζει θερμές ευχαριστίες  σε όλους τους συντελεστές που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί το Σεμινάριο προπονητών, στο Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας  για την συνεχή υποστήριξη και καθοδήγηση που μας παρέχουν από την αρχή της προσπάθειας μας και ιδιαίτερες ευχαριστίες  στον εκπαιδευτή  μας Χρήστο Καρμοίρη, ο οποίος  ακούραστος, μετέδιδε τις γνώσεις και την εμπειρία του στην τοξοβολία.
Οι εκπαιδευόμενοι  εμφανώς ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα του Σεμιναρίου, αποκόμισαν γνώσεις και τεχνικές τις οποίες, στο πλαίσιο της ανάπτυξης του αθλήματος της τοξοβολίας,  θα εφαρμόσουν ασφαλώς  στην αθλητική τους δραστηριότητααλλά κυρίως θα φροντίσουν να τις μεταδώσουν σε αθλητές και μέλη των συλλόγων στους.
Η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας  την 1-9-2019 θα διοργανώσει στο ΔΑΚ Φλώρινας αγώνα τοξοβολίας Ανοιχτού Χώρου, ενώ η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας την 7 και 8-9-2019 θα διοργανώσει στον ίδιο χώρο το Κύπελλο Ελλάδος Ολυμπιακού Τόξου Α΄κατηγορίας.
Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΑΪΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ