ΦΛΩΡΙΝΑ Εγκαινιάστηκαν στο Κρατερό η έκθεση γλυπτών του Γιάννη Αντωνιάδη και η λαογραφική συλλογή Κρατεριωτών-Βίντεο,φώτο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Εγκαινιάστηκαν στο Κρατερό η έκθεση γλυπτών του Γιάννη Αντωνιάδη και η λαογραφική συλλογή Κρατεριωτών-Βίντεο,φώτο

.

.

Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019

Εγκαινιάστηκαν στο Κρατερό η έκθεση γλυπτών του Γιάννη Αντωνιάδη και η λαογραφική συλλογή Κρατεριωτών-Βίντεο,φώτο

Πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων, στους χώρους του διατηρητέου κτιρίου του πρώην δημοτικού σχολείου Κρατερού.ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


Πρόκειται για την μόνιμη έκθεση γλυπτών του αείμνηστου Γιάννη Αντωνιάδη και τη λαογραφική συλλογή των Κρατεριωτών, που θα είναι πλέον στη διάθεση όλων των επισκεπτών να τις θαυμάσουν.

Η πρωτοβουλία για τις εκθέσεις ανήκει στον Φιλεκπαιδευτικό – Εξωραϊστικό Σύλλογο Κρατερού «Παύλος Ρακοβίτης» και όπως τόνισε η πρόεδρος του, Νικολέτα Γεωργοπούλου, αποτελούσαν «όνειρο που πήρε σάρκα και οστά» για την ίδια, το σύλλογο και όλους τους κατοίκους του χωριού.

Για τον Γιάννη Αντωνιάδη μίλησε ο εικαστικός Θωμάς Ζωγράφος, ενώ χαιρέτησε η αντιδήμαρχος Φλώρινας Όλγα Μούσιου. Παρόντες και οι αντιπεριφερειάρχες Φλώρινας Στέφανος Μπίρος και Ενέργειας Κωνσταντίνος Γέρου.