ΦΛΩΡΙΝΑ Σύσκεψη σχετικά με το έργο ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Σύσκεψη σχετικά με το έργο ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

.

.

Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2019

Σύσκεψη σχετικά με το έργο ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2. Ιουλίου 2019 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αμυνταίου, μεταξύ εκπροσώπων του Δήμου Αμυνταίου, του Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου, του ΕΒΕ Φλώρινας και λοιπών παραγόντων.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Η σύσκεψη έλαβε χώρα για περαιτέρω διευκρινήσεις σχετικά με την έγκριση του έργου Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Αμυνταίου προϋπολογισμού 1.407.853,40 € και τον άμεσο συντονισμό των ενεργειών ώστε να ξεκινήσει η άμεση υλοποίηση της σημαντικής αυτής προσπάθειας που αναβαθμίζει το κέντρο του Αμυνταίου και παράλληλα στοχεύει στην αναζωογόνηση του επιχειρηματικού κόσμου του Δήμου μας.
Για μία ακόμα φορά ευχαριστούμε τον Εμπορικό Σύλλογο Αμυνταίου και το ΕΒΕ Φλώρινας για την συμμετοχή τους και το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης για την απόφαση του να διατεθούν άμεσες ενισχύσεις που τονώνουν την τοπική επιχειρηματικότητα και ενισχύουν μέσα από την τεχνολογία και καινοτομία την ανταγωνιστικότητα της.