ΦΛΩΡΙΝΑ Ημερίδα με θέμα τη γυναικεία επιχειρηματικότητα από το Επιμελητήριο Φλώρινας - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Ημερίδα με θέμα τη γυναικεία επιχειρηματικότητα από το Επιμελητήριο Φλώρινας

.

.

Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019

Ημερίδα με θέμα τη γυναικεία επιχειρηματικότητα από το Επιμελητήριο Φλώρινας

Αποτέλεσμα εικόνας για εβε φλωρινασΣτα πλαίσια της στήριξης που παρέχει το Επιμελητήριο Φλώρινας στις επιχειρήσεις, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα την Γυναικεία επιχειρηματικότητα σε συνθήκες οικονομικής κρίσης.
ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019 και ώρα 7.00 μ.μ στην αίθουσα του Επιμελητηρίου (2ος όροφος- Μεγαρόβου 15- Φλώρινα).

Ομιλήτριες της εκδήλωσης θα είναι: η κα. Τουπεκτσή Λίνα-σχεδιάστρια κοσμημάτων ‘’Linasexclusive Jewets’’ όπου θα αναφερθεί  στην ‘’Επιτυχημένη πορεία των Linasexclusive  μέσα στην κρίση’’, η  Δρ. Ανδρεοπούλου Ζαχαρούλα, καθηγήτρια ΑΠΘ που θα αναπτύξει το θέμα: ‘’Διαδίκτυο και γυναικεία επιχειρηματικότητα στην Περιφέρεια’’, η κα. Χατζηαθανασίου Ιωάννα μέλος Δ.Σ του Επιμελητηρίου με θέμα ομιλίας: ‘’Γυναίκα και επιχειρηματικότητα στην Περιφέρεια’’ και τέλος η κα. Αδαμαντίδου Μαρία –επιχειρηματίας όπου θα μιλήσει για ‘’Βιωματικές επιχειρηματικές εμπειρίες στην Φλώρινα’’.