ΦΛΩΡΙΝΑ Όταν η κα Πέρκα πήρε απλόχερα τα μπράβο του κ. Γεωργιάδη - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Όταν η κα Πέρκα πήρε απλόχερα τα μπράβο του κ. Γεωργιάδη

.

.

Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2019

Όταν η κα Πέρκα πήρε απλόχερα τα μπράβο του κ. Γεωργιάδη


Στο 12:06
«… Χαίρομαι που βλέπω μεταξύ μας την κα Πέρκα, και θέλω δημόσια να αναγνωρίσω ότι καταβάλατε πάρα πολυ μεγάλη προσπάθεια για να γίνει το Ελληνικό. Δεν έχω κανένα λόγο να το αποκρύψω, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, γιατί υπό μια έννοια αυτό που θα κάνουμε εμείς, έρχεται σε συνέχεια αυτού που κάνατε εσείς…»
 <div dir="ltr" style="text-align: left;" trbidi="on">


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

Για το τι σημαίνει η ιδιωτικοποίηση – ξεπούλημα του Ελληνικού μπορεί κανείς να ανατρέξει στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ προ του 2015, πολύ περισσότερο όταν το όραμα της νέας Ελλάδας περνά μέσα από καζινοκαπιταλιστικού χαρακτήρα οικοδομικά τερατουργήματα συμφερόντων LAMDA Development του Λάτση. Αναλυτικότερα εδώ.

Όσο για το αντιπολιτευτικό στυλ της κα Πέρκα επιπέδου «Μην τολμήσετε κυρία Κεραμέως», ας μάθει να ζει με τα ευχαριστήρια του κ Άδωνι Γεωργιάδη για τα πεπραγμένα της, ας μάθει να ζει ως συνέχεια των δύο πρώτων Μνημονίων και ως υλοποιητής του τρίτου.
Η αντιπολίτευση στη Νέα Δημοκρατία και στην πολιτική της θα γίνει πρώτα και κύρια σε επίπεδο ιδεών, στην ανατροπή του ΣΥΡΙΖΑϊκού «There Is No Alternative». Η αντιπολίτευση θα γίνει στους δρόμους με αιτήματα που ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες, πλήττουν Κεφάλαιο & Εξουσία, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις μια άλλης κοινωνικής προοπτικής.

Τζώτζης Βασίλης
Μέλος ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.