ΦΛΩΡΙΝΑ ΝΟΔΕ Φλώρινας: Οι Εθνικές εκλογές ολοκληρώθηκαν και έδωσαν στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, μια ισχυρή εντολή και αυτοδυναμία, για να γυρίσει σελίδα η Ελλάδα!! - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : ΝΟΔΕ Φλώρινας: Οι Εθνικές εκλογές ολοκληρώθηκαν και έδωσαν στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, μια ισχυρή εντολή και αυτοδυναμία, για να γυρίσει σελίδα η Ελλάδα!!

.

.

Τρίτη, 9 Ιουλίου 2019

ΝΟΔΕ Φλώρινας: Οι Εθνικές εκλογές ολοκληρώθηκαν και έδωσαν στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, μια ισχυρή εντολή και αυτοδυναμία, για να γυρίσει σελίδα η Ελλάδα!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΟΔΕ ΦλώριναςΟι Εθνικές εκλογές ολοκληρώθηκαν και έδωσαν στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, μια ισχυρή εντολή και αυτοδυναμία, για να γυρίσει σελίδα η Ελλάδα!!
   Η ΝΟΔΕ Φλώρινας ευχαριστεί όλους εσάς που πιστέψατε στο όραμα, στις αρχές και στις αξίες, καθώς και στο σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου του Μητσοτάκη. Σας ευχαριστεί που στηρίξατε με θέρμη τους πολιτευτές της και την αναδείξατε ξανά κυρίαρχη πολιτική δύναμη στην Π.Ε. Φλώρινας.


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
   Συγχαίρουμε τον επανεκλεγέντα Βουλευτή μας Γιάννη Αντωνιάδη και του ευχόμαστε μια δημιουργική θητεία για το καλό της Φλώρινας!! Συγχαίρουμε και τους υπόλοιπους πολιτευτές μας, τον Γιάννη το Μίσκα, την Ηλιάδου-Τάχου Σοφία και τη Λεμονιά την Μπούτσκου, οι οποίοι απέδειξαν πως δίκαια συμπεριλήφθηκαν στο ψηφοδέλτιο, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και έβαλαν την προσωπική τους σφραγίδα, με ενότητα για το καλό του τόπου μας!!
   Όλα τα παραπάνω θα ήταν ανέφικτα αν δεν υπήρχαν οι εκατοντάδες εθελοντές της παράταξης, από τον εκλογικό αντιπρόσωπο στο πιο απομακρυσμένο χωριό, έως τα στελέχη των τοπικών οργανώσεων και της Νομαρχιακής, οι οποίοι με προσωπικές θυσίες, υπομονή, επιμονή και ανιδιοτέλεια, συνέβαλαν τα μέγιστα για την προετοιμασία της εκλογικής διαδικασίας και την επιτυχή περάτωσή της.
   Όλοι μαζί ενωμένοι δώσαμε μια καθαρή μάχη, απέναντι στη χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε από τον τόπο, μια κυβέρνηση που απαξίωσε την ακριτική μας Φλώρινα για 4,5 χρόνια, μια κυβέρνηση που υπέγραψε την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών.
   Οι πολίτες έδωσαν στη Νέα Δημοκρατία μια πανίσχυρη αυτοδυναμία. Με μπροστάρη τον Κυριάκο τον Μητσοτάκη, θα δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη, για μια Διακυβέρνηση για όλους τους Έλληνες!! Η Ελλάδα θα βρεθεί ξανά στη θέση που της αξίζει!!

ΝΟ.Δ.Ε
ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΦΛΩΡΙΝΑΣ