ΦΛΩΡΙΝΑ Η Κυριακή (των εκλογών) - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Η Κυριακή (των εκλογών)

.

.

Κυριακή, 7 Ιουλίου 2019

Η Κυριακή (των εκλογών)

-Ένας  υποψήφιος βουλευτής συν ταξίδευε αεροπορικός με ένα πολίτη την Κυριακή των εκλογών, ο πολιτικός καθ΄ όλη την διάρκεια της πτήσης ήταν απασχολημένος με το smartphone, έστελνε μηνύματα στους ψηφοφόρους του.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
-Ο πολίτης περίμενε την στιγμή που θα το κλείσει, έτσι θα του δινόταν η ευκαιρία να κάνει κάποιες ερωτήσεις, όμως η πτήση κόντευε να φτάσει στο τέλος και ο πολιτικός συνέχιζε να είναι «πάνω» στο smartphone.

-Ο πολίτης αποφάσισε να κάνει την αρχή λέγοντας: Κάθεσαι δίπλα στο παράθυρο και πετάμε χαμηλά θα μπορούσες να κάνεις μια ανάπαυλα για να θαυμάσεις το υπέροχο τοπίο που απεικονίζεται κάτω στην γη.

-Ο πολιτικός ούτε καν πήρα τα μάτια του από το smartphone, απλά του απάντησε: Από εδώ μπορώ να επικοινωνώ με τους ψηφοφόρους μου, στέλνω ευχές και μηνύματα αισιοδοξίας για την επόμενη μέρα των εκλογών.

-Ο πολίτης ρώτησε: «Τι είναι εκείνο που έχει ο λαός και το ψάχνουν οι πολιτικοί, όταν το παίρνουν τον ξεχνάν;»

-Ο πολιτικός απάντησε αυθόρμητα: Η ψήφος! και αμέσως έκλεισε το smartphone γεμάτος ντροπή αλλά και αποφασισμένος να αλλάξει την τακτική του.-

Κεντρική ιδέα: Η προσωπική επαφή των πολιτικών με τους ψηφοφόρους αντικαταστάθηκε με την διαδικτυακή, γεγονός που ανησυχεί σοβαρά τους σκεπτόμενους πολίτες.

Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος – Εκδότης