ΦΛΩΡΙΝΑ Τις πληγείσες από τη θεομηνία περιοχές του δήμου Αμυνταίου επισκέφτηκε ο Γιάννης Αντωνιάδης - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Τις πληγείσες από τη θεομηνία περιοχές του δήμου Αμυνταίου επισκέφτηκε ο Γιάννης Αντωνιάδης

.

.

Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019

Τις πληγείσες από τη θεομηνία περιοχές του δήμου Αμυνταίου επισκέφτηκε ο Γιάννης Αντωνιάδης

Αποτέλεσμα εικόνας για Î§Î‘Î›Î‘Î–Î™Ο Βουλευτής Νομού Φλώρινας Αντωνιάδης Γιάννης επισκέφτηκε σήμερα, Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019, αγροκτήματα στην περιοχή Αμυνταίου για να δει ο ίδιος τη μεγάλη ζημιά που προκλήθηκε από την ανεμοθύελλα της 10ης Ιουλίου 2019 ημέρα Τετάρτη τόσο στις καλλιέργειες, όσο και στις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις.
Μαζί του στα αγροκτήματα ήταν αγρότες της περιοχής, η Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Αμυνταίου, Κρητικού Διαμάντω, αλλά και ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος Βεγόρας, Αθανασιάδης Λάζαρος.
Ο Βουλευτής υποσχέθηκε ότι θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της περιοχής να αντιμετωπιστούν από τον ΕΛΓΑ με δίκαιο και αντικειμενικό τρόπο. Η Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Αμυνταίου ευχαρίστησε τον Βουλευτή για τη συμπαράσταση του σε όλα τα αγροτικά θέματα και προβλήματα που αφορούν τους αγρότες της περιοχής.


  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ