ΦΛΩΡΙΝΑ Έγιναν τα εγκαίνια κλειστού σκοπευτηρίου της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας-Βίντεο,φώτο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Έγιναν τα εγκαίνια κλειστού σκοπευτηρίου της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας-Βίντεο,φώτο

.

.

Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2019

Έγιναν τα εγκαίνια κλειστού σκοπευτηρίου της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας-Βίντεο,φώτο


Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης τα εγκαίνια του σκοπευτηρίου της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας, παρουσία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, πλήθους μελών του Συλλόγου και αρχών του τόπου.
ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


Πρόκειται για έναν ανακαινισμένο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο στο πρώην στρατόπεδο «Τάγαρη», που θα καλύψει σε μέγιστο βαθμό τις ανάγκες της ΣΑΛΦ.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων τελέστηκε αγιασμός και στη συνέχεια χαιρετισμούς απηύθυναν ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Αντωνιάδης, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης και ο πρώην δήμαρχος Φλώρινας και υποψήφιος βουλευτής Γιάννης Βοσκόπουλος.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο πρόεδρος της Λέσχης, Σταύρος Στάιος, ο οποίος ευχαρίστησε όσους συνέβαλλαν στην παραχώρηση και διαμόρφωση του χώρου, αλλά σε όσους συμβάλλουν με κάθε τρόπο στις δράσεις και στην υλοποίηση των στόχων της Λέσχης.

Ακολούθησαν βραβεύσεις και επίδειξη από τον αθλητή της Λέσχης Ηλία Μούλελη.