ΦΛΩΡΙΝΑ Σχετικά με τα περί αποκλεισμού των Μ.Μ.Ε. από τα εγκαίνια γραφείου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αμυνταίου - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Σχετικά με τα περί αποκλεισμού των Μ.Μ.Ε. από τα εγκαίνια γραφείου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αμυνταίου

.

.

Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2019

Σχετικά με τα περί αποκλεισμού των Μ.Μ.Ε. από τα εγκαίνια γραφείου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αμυνταίου

Η εκδήλωση τέλεσης των εγκαινίων του Γραφείου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αμυνταίου με ταυτόχρονη παρουσίαση του ψηφοδελτίου της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στο Νομό Φλώρινας αποφασίστηκε και διοργανώθηκε μέσα σε πολύ μικρό διάστημα μόλις λίγων ημερών, λόγω των επερχόμενων εκλογών.
ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

Δεδομένου του πολύ περιορισμένου χρόνου αλλά και των αναγκών συντονισμού του χρόνου των συμμετεχόντων δεν υπήρχε χρόνος αποστολής ιδιαιτέρων προσκλήσεων.
Έτσι η ανοικτή Ανακοίνωση – Πρόσκληση για την παραπάνω εκδήλωση αναρτήθηκε στις προσωπικές σελίδες κοινωνικής δικτύωσης των μελών της ΔΗΜ.Τ.Ο. και  περαιτέρω μέσω κοινοποίησης της από σελίδες όλων των φίλων .
Όπως προαναφέρω επρόκειτο για ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ προς όλο τον κόσμο και προς όλα τα ΜΜΕ.
Ουδέποτε έχουμε υιοθετήσει τακτικές αποκλεισμού κανενός πολίτη ή ΜΜΕ. Άλλωστε τέτοιου είδους τακτικές δεν θα ωφελούσαν επ’ ουδενί την εκδήλωση των εγκαινίων των γραφείων μας η οποία θέλαμε να λάβει την μεγαλύτερη δυνατή δημοσιότητα.
Αποκλεισμός θα υπήρχε αν είχαμε αρνηθεί σε κάποιο ΜΜΕ την συμμετοχή του στην εκδήλωση. Κανένα Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης δεν εμποδίστηκε να συμμετέχει και να καλύψει την εκδήλωση μας. Αντίθετα υπήρξε παράκληση προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ που ήταν παρόντες να διανείμουν το υλικό που συγκέντρωσαν σε όλους του συναδέλφους τους για την μεγαλύτερη δυνατή προβολή.

Μετά τιμής
Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Αμυνταίου
 ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Γιώργος Τσιρώνης