ΦΛΩΡΙΝΑ Συμμετοχή ΚΕΕ και Επιμελητηρίων στην 84η ΔΕΘ - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Συμμετοχή ΚΕΕ και Επιμελητηρίων στην 84η ΔΕΘ

.

.

Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2019

Συμμετοχή ΚΕΕ και Επιμελητηρίων στην 84η ΔΕΘ

Αποτέλεσμα εικόνας για εβε φλωρινασΤο Επιμελητήριο Φλώρινας ενημερώνει τα ενδιαφερόμενα μέλη του ότι και φέτος σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής επιχειρήσεων – μελών μας στην 84η ΔΕΘ στις 7-15 Σεπτεμβρίου
ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

Σημειώνεται ότι στα πλαίσια της 84ης ΔΕΘ τιμώμενη χώρα θα είναι η Ινδία. Θα πραγματοποιηθεί πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, τα δε οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα είναι πολλαπλά. Επιπροσθέτως τα Επιμελητήρια θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν μια σημαντική ανταποδοτική υπηρεσία στα μέλη τους με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Για το Επιμελητήριο Φλώρινας διατίθενται 30 τ.μ. τα οποία μπορούν να αναπροσαρμοστούν ανάλογα με τις συμμετοχές των επιχειρήσεων.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 17 ευρώ πλέον ΦΠΑ και περιλαμβάνει την παραχώρηση του εκθεσιακού χώρου, το κόστος κλιματισμού, το κόστος γενικής φύλαξης, το κόστος γενικής καθαριότητας, το κόστος της γενικής εξωτερικής σήμανσης των Περιπτέρων 2 και 3. Οποιαδήποτε επιπλέον κατασκευή, ανάπτυξη δομής ή ενοικίασης εξοπλισμού από τους ενδιαφερόμενους θα επιβαρύνει τους χρήστες σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο της ΔΕΘ (εξοπλισμένος χώρος- δομή τύπου 2: 17 ευρώ πλέον ΦΠΑ).

Eνδεικτικό κόστος ανά τ.μ. ανέρχεται  συνολικά στα 34 ευρώ πλέον ΦΠΑ, αναλυόμενο ως εξής: 17 ευρώ για το ίχνος εδάφους κλπ και 17 ευρώ για τη δομή τύπου 2.

Παρακαλούνται τα ενδιαφερόμενα μέλη μας να στείλουν αίτηση συμμετοχής με στοιχεία επικοινωνίας, στο email του Επιμελητηρίου: eveflo@otenet.gr μέχρι 18 Ιουλίου 2019.

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής είναι η εξόφληση ή ο διακανονισμός τυχόν οφειλόμενων συνδρομών προς το Επιμελητήριο.

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ