ΦΛΩΡΙΝΑ Σχόλιο της βουλευτού ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας, κας Θ. Πέρκα για την από 19/07 δήλωση του βουλευτή της Ν.Δ. κ. Ι. Αντωνιάδη σχετικά με το νεοσύστατο Τμήμα Ψυχολογίας της Σχολής Κοινωνικώνκαι Ανθρωπιστικών Επιστημών Φλώρινας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Σχόλιο της βουλευτού ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας, κας Θ. Πέρκα για την από 19/07 δήλωση του βουλευτή της Ν.Δ. κ. Ι. Αντωνιάδη σχετικά με το νεοσύστατο Τμήμα Ψυχολογίας της Σχολής Κοινωνικώνκαι Ανθρωπιστικών Επιστημών Φλώρινας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

.

.

Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019

Σχόλιο της βουλευτού ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας, κας Θ. Πέρκα για την από 19/07 δήλωση του βουλευτή της Ν.Δ. κ. Ι. Αντωνιάδη σχετικά με το νεοσύστατο Τμήμα Ψυχολογίας της Σχολής Κοινωνικώνκαι Ανθρωπιστικών Επιστημών Φλώρινας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Αποτέλεσμα εικόνας για Θ. ΠέρκαΧαιρετίζω την στήριξη που πρόσφατα ανακοίνωσε με δήλωσή του ο έτερος βουλευτής του νομού κ. Ι. Αντωνιάδης για το νεοσύστατο Τμήμα Ψυχολογίας της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών της Φλώρινας, παρότι δεν ψήφισε το Ν.4610/2019 που εξέδωσε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ,  με τον οποίο συστάθηκαν τα νέα πανεπιστημιακά τμήματα της Φλώρινας και διατρανώθηκε τοΊδρυμαστην Δυτική Μακεδονία.
ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑΈτσι λοιπόν αυτονόητα όπως δηλώνει, αναμένουμε και την αντίστοιχη υποστήριξη του Τμήματος Κινηματογράφου στη Σχολή Καλών Τεχνών αλλά και του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής στη Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. 
Ο τόπος μας έχει μνήμη και έχει καταγράψει ποιοι και πως εφήρμοσαν τα σχέδια υποχρηματοδότησης, υποβάθμισης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και εν τέλει τα σχέδια αφαίρεσης τμημάτων από την περιφέρεια και την Φλώρινα. Ελπίζουμε ότι δεν θα ξαναδούμε τους ίδιους πρωταγωνιστές στο ίδιο έργο.

Η δήλωση  ΕΔΩ