ΦΛΩΡΙΝΑ 10 χρόνια συμπλήρωσε η φιλανθρωπική εκδήλωση Αγαπάμε και Βοηθάμε - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: 10 χρόνια συμπλήρωσε η φιλανθρωπική εκδήλωση Αγαπάμε και Βοηθάμε

.

.

Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2019

10 χρόνια συμπλήρωσε η φιλανθρωπική εκδήλωση Αγαπάμε και Βοηθάμε

10 χρόνια συμπλήρωσε φέτος η ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση «Αγαπάμε και βοηθάμε» που ξεκίνησε με πρωτοβουλία της Αλεξάνδρας Βακιτσίδου, με στόχο τη στήριξη και ενθάρρυνση των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας.


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Έχοντας στο πλευρό της εθελόντριες, αλλά και στελέχη του Ερυθρού Σταυρού, η κα Βακιτσίδου συνέχισε αδιαλείπτως αυτή τη δεκαετία τη διοργάνωση της εκδήλωσης, τα έσοδα της οποίας δίνονται για την κάλυψη αναγκών και την ανακαίνιση χώρων του Αυγουστίνειου» Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Φλώρινας.

Και φέτος, λοιπόν, στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, του Δήμου Φλώρινας, των ΜΜΕ και των επιχειρήσεων – καταστημάτων της Φλώρινας.

Χαιρέτησαν ο Μητροπολίτης κ. Θεόκλητος, ο δήμαρχος Πρεσπών Παναγιώτης Πασχαλίδης, ο βουλευτής Γιάννης Αντωνιάδης, η πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Φλώρινας Άννα Μπαφίτη, ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού π. Δημοσθένης Παπαδόπουλος και η Αλεξάνδρα Βακιτσίδου. Την εκδήλωση συντόνισε η Γιασεμή Τάτου – Δινάκη.

Να σημειωθεί πως η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στη μνήμη της Ελένης Λαβασίδου, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.