ΦΛΩΡΙΝΑ Α.Σ. Αριστέας Φιλώτα Αμυνταίου: Τουρνουά Mini Volley 2019 στον Φιλώτα…Έλα και συ, το παιχνίδι ξεκινά! - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Α.Σ. Αριστέας Φιλώτα Αμυνταίου: Τουρνουά Mini Volley 2019 στον Φιλώτα…Έλα και συ, το παιχνίδι ξεκινά!

.

.

Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2019

Α.Σ. Αριστέας Φιλώτα Αμυνταίου: Τουρνουά Mini Volley 2019 στον Φιλώτα…Έλα και συ, το παιχνίδι ξεκινά!

Σας προσκαλούμε το Σάββατο 08 Ιουνίου 2019 στο τουρνουά «MiniVolley», που διοργανώνει ο Α.Σ. Αριστέας Φιλώτα-Αμυνταίου στο πάρκο Αγίας Παρασκευής, στην Τ.Κ. Φιλώτα του Δήμου Αμύνταιου, με συνδιοργανωτή τηνΈνωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας. ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα πλαίσια των τουρνουά «Μίνι Βόλεϊ», που διοργανώνει κάθε χρόνο η Ε.Σ.ΠΕ.Μ., με τα κατά τόπους σωματεία, όπου λαμβάνουν μέρος τμήματα ομάδων με παιδιά ηλικίας 7-12 ετών.

Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν 10 σωματεία από τη Βόρεια Ελλάδα (Ήφαιστος Φλώρινας, Αριστοτέλης Φλώρινας, Αρίων Πτολεμαΐδας, Ίκαρος Έδεσσας, Πήγασος Κοζάνης, Ζαφειράκης Νάουσας, ΑλιάκμωνΑιανής, Γ.Σ. Γρεβενών, Αστέρας Γρεβενών και ο διοργανωτής Αριστέας Φιλώτα – Αμυνταίου), που θα κατακλύσουν με μικρούς αθλητές και αθλήτριες τα ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα 3χ3, προκειμένου να επιδοθούν στο αγαπημένο τους άθλημα.

        Το χρονικό πλαίσιο διεξαγωγής των αγώνων είναι 10:00 π.μ. με 13:30 μ.μ.. Η αθλητική εκδήλωση αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους γονείς να ωθήσουν τα παιδιά τους στον αθλητισμό, μάλιστα για τον λόγο αυτόη συμμετοχή παιδιών στη διοργάνωση είναι ελεύθερη και η εγγραφή γίνεται έως την έναρξη της ώρας του τουρνουά.

Δήλωση συμμετοχής στα τηλ.: 69 77 037 884

      -Ο-                                        -Ο-
               Πρόεδρος                   Γενικός Γραμματέας
Αναστάσιος Κατσουπάκης        Αθανάσιος Γκώτης