ΦΛΩΡΙΝΑ Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αμυνταίο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αμυνταίο

.

.

Κυριακή, 2 Ιουνίου 2019

Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αμυνταίο

Αποτέλεσμα εικόνας για Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ΑμυνταίοΤακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αμυνταίου θα πραγματοποιηθεί   την Τετάρτη  05  Ιουνίου  2019 και θα ακολουθήσουν εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, αντιπροσώπων στη Γενική Συνέλευση της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας και στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ.
ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

Η Γενική Συνέλευση θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου, όπου μεταξύ άλλων θα πραγματοποιηθεί  ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός και θα γίνει ενημέρωση από τους αιρετούς. Οι εκλογές θα διεξαχθούν από τις 12:30 ως τις 18:30. Λόγω των εκλογών, τα Δημοτικά σχολεία και τα Νηπιαγωγεία της Περιφέρειας Αμυνταίου θα παραμείνουν κλειστά ώστε οι εκπαιδευτικοί, δάσκαλοι, νηπιαγωγοί και ειδικότητες  να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΛΑΖΑΡΟΣ ΜΠΡΑΓΙΑΝΤΣΗΣ