ΦΛΩΡΙΝΑ Ανακοίνωση υποψηφιότητας Πέτρου Κωσταρέλλη με το Κίνημα Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Ανακοίνωση υποψηφιότητας Πέτρου Κωσταρέλλη με το Κίνημα Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ

.

.

Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Πέτρου Κωσταρέλλη με το Κίνημα Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ

Φίλοι και φίλες, αγαπητοί συμπολίτες
Μετά από ώριμη σκέψη και με απόλυτο αίσθημα ευθύνης και συνέπειας αποφάσισα να είμαι υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής -Πασοκ στις εθνικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 07 Ιουλίου 2019, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να εκφράσω έμπρακτα την διάθεση μου για προσφορά στον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά.


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

Η απόφαση μου αυτή αποτελεί μια συνειδητή πολιτική απόφαση που έχει σχέση με την άμεση ανάγκη ανανέωσης του πολιτικού προσωπικού της χώρας. Δεν κατάγομαι από πολιτικό τζάκι αλλά είμαι έντονα πολιτικοποιημένος από την νεαρή μού ηλικία. Σε αυτή την κρίσιμη χρονική στιγμή για την χώρα πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί ενωτικά για την επόμενη μέρα.

Δηλώνω έτοιμος να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό του τόπου μας μακριά από αντιπαλότητες, ακραίες αντιπαραθέσεις και λαϊκισμό.

Αποδέχτηκα με μεγάλη χαρά την εισήγηση των κεντρικών οργάνων του Κινήματος Αλλαγής-Πασοκ για την υποψηφιότητα μου. Για εμένα προσωπικά η απόφαση αυτή αποτελεί μεγάλη τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη. Τους ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Γνωρίζω πολύ καλά ότι ο αγώνας που ξεκινάμε θα είναι δύσκολος αλλά έχω την πεποίθηση ότι θα δικαιωθεί.

Με αυτές τις σκέψεις σας ζητώ να με στηρίξετε με την ψήφο σας στις εθνικές εκλογές στις 07 Ιουλίου 2019. Σας ζητώ να στηρίξετε μια νέα υποψηφιότητα, ένα νέο άνθρωπο που θέλει να προσφέρει στον τόπο του. Θέτω στην κρίση σας την υποψηφιότητα μου δεσμευόμενος ότι ποτέ δεν θα προδώσω την εμπιστοσύνη που θα μου δείξετε.

Σύντομο Βιογραφικό

Γεννήθηκα στην πόλη της Φλώρινας στις 02 Μαρτίου 1985, έχω καταγωγή από δύο χωριά της Φλώρινας, από την πλευρά του πατέρα μου Κωσταρέλλη Κωνσταντίνου από την τοπική κοινότητα Φλαμπούρου και από την πλευρά της μητέρας μου Πιστολάκη Βιολέττας από την τοπική κοινότητα Μελίτης. Ωστόσο τα τελευταία 30 χρόνια κατοικώ και δραστηριοποιούμε επαγγελματικά στο Αμύνταιο. Είμαι παντρεμένος με την Καρακατσάνη Σταματία.

Αποφοίτησα το 2004 από το ενιαίο λύκειο Αμυνταίου. Είμαι Οικονομολόγος και απόφοιτος της σχολής Χρηματοοικονομικών Εφαρμογών (Α.Τ.Ε.Ι Δυτικής Μακεδονίας) από το έτος 2008. Κατά την διάρκεια των σπουδών μου ήμουν στέλεχος της Π.Α.Σ.Π. (Νεολαία Πασοκ).

Ολοκλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις το 2010.

Από το2011 μέχρι και σήμερα εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος -ασφαλιστικός διαμεσολαβητής.

Με εκτίμηση,

Πέτρος Κων. Κωσταρέλλης

Ιδιωτικός Υπάλληλος-Πτυχιούχος Οικονομολόγος

Υποψήφιος Βουλευτής Φλώρινας με το Κίνημα Αλλαγής -Πασοκ