ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Δ.Ε.Υ.Α.Φ.:Διακοπή των παροχών ύδατος με παράλληλη επιβολή προστίμου στους καταναλωτές, που σπαταλούν τα αποθέματα του νερού σε χρήσεις πέραν του ποσίμου. - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Δ.Ε.Υ.Α.Φ.:Διακοπή των παροχών ύδατος με παράλληλη επιβολή προστίμου στους καταναλωτές, που σπαταλούν τα αποθέματα του νερού σε χρήσεις πέραν του ποσίμου.

.

.

Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Δ.Ε.Υ.Α.Φ.:Διακοπή των παροχών ύδατος με παράλληλη επιβολή προστίμου στους καταναλωτές, που σπαταλούν τα αποθέματα του νερού σε χρήσεις πέραν του ποσίμου.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΟΤΙΣΜΑ ΚΗΠΟΥΑπό την παρακολούθηση της λειτουργίας των υδρευτικών συστημάτων στις Τοπικές Κοινότητες των Δημοτικών Ενοτήτων Μελίτης, Περάσματος και Κάτω Κλεινών Δήμου Φλώρινας, παρατηρείται ότι κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, που επικρατούν θερινές θερμοκρασίες, αυξήθηκε απότομα και υπέρμετρα η κατανάλωση του νερού και, όπως διαπιστώνεται, μεγάλο ποσοστό του πόσιμου νερού χρησιμοποιείται από τους καταναλωτές για αρδευτικές και άλλες χρήσεις, που δεν υπάρχει δυνατότητα να καλυφθούν από τα διαθέσιμα υδατικά αποθέματα πόσιμου νερού.<div dir="ltr" style="text-align: left;" trbidi="on">

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι καταναλωτές να περιορίσουν τη χρήση του πόσιμου νερού για τις οικιακές και επαγγελματικές μόνο ανάγκες τους και να μην το χρησιμοποιούν για πότισμα, κατάβρεξη δρόμων, αυλών και άλλες χρήσεις πέραν του ποσίμου που αποτελούν σπατάλη , διότι ενδέχεται να υπάρξουν διακοπές στην υδροδότηση, οι οποίες δεν μπορούν να προβλεφθούν και να ανακοινωθούν εγκαίρως, καθόσον έχουν άμεση σχέση με την ανταπόκριση των καταναλωτών στο παρόν κάλεσμα της Δ.Ε.Υ.Α.Φ.
Η Δ.Ε.Υ.Α.Φ. είναι υποχρεωμένη, για τη διασφάλιση της συνεχούς και καλής υδροδότησης της περιοχής , να προβεί σε λήψη μέτρων (διακοπή των παροχών ύδατος με παράλληλη επιβολή προστίμου) στους καταναλωτές, που σπαταλούν τα αποθέματα του νερού σε χρήσεις πέραν του ποσίμου.
Από τη Δ.Ε.Υ.Α.Φ.