ΦΛΩΡΙΝΑ Πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας σε ανοιχτές συνελεύσεις - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας σε ανοιχτές συνελεύσεις

.

.

Τρίτη, 4 Ιουνίου 2019

Πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας σε ανοιχτές συνελεύσεις

Η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας καλεί τα μέλη, τους φίλους και κάθε προοδευτικό και δημοκράτη πολίτη σε παράλληλες ανοιχτές συνελεύσεις που διοργανώνει την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019, στις 8.00μ.μ., στην «Οδό Ονείρων» στη Φλώρινα και στο Πνευματικό Κέντρο στο Αμύνταιο. Στις συνελεύσεις θα παρευρεθούν τα μέλη της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Δημητριάδης (Φλώρινα) και Τάσος Πολιτίδης (Αμύνταιο).ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Η σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων και η συγκρότηση ενός πλατιού κοινωνικού μετώπου που θα δώσει με καλύτερους όρους και θα κερδίσει τη μάχη των εθνικών εκλογών αποτελεί σήμερα πλέον αναγκαιότητα.
Για να αποτραπεί η επέλαση του φιλελευθερισμού και των ακροδεξιών συμμάχων του, που έχουν στις προγραμματικές τους θέσεις τις αντιλαϊκές πολιτικές λιτότητας.
Για να υπερασπιστούμε και να διευρύνουμε τα δημόσια και κοινωνικά αγαθά και δικαιώματα, τις αξίες και τις ιδέες του δημοκρατικού χώρου και της αριστεράς.
ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΧΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ