ΦΛΩΡΙΝΑ Γεμάτο τετραήμερο για τις ΣΑΡΙΣΕΣ είναι αυτό που διανύουμε. Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται σε Σκόπια και Καβάλα. - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Γεμάτο τετραήμερο για τις ΣΑΡΙΣΕΣ είναι αυτό που διανύουμε. Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται σε Σκόπια και Καβάλα.

.

.

Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019

Γεμάτο τετραήμερο για τις ΣΑΡΙΣΕΣ είναι αυτό που διανύουμε. Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται σε Σκόπια και Καβάλα.

Στα Σκόπια βρίσκονται από την Τετάρτη οι Χρυσή Φωτιάδου και Δέσποινα Άμπα, όπου διεξάγεται το Βαλκνανικό Πρωτάθλημα Νέων. Τα δύο κορίτσια μας εκπροσωπώντας την Ελλάδα αγωνίζονται στην κατηγορία των Κορασίδων στο ομαδικό, διπλό και απλό αγώνισμα. Πέρνουν μέρος αθλητές/τριες από χώρες των Βαλκανίων στις κατηγορίες των Εφήβων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων.<div dir="ltr" style="text-align: left;" trbidi="on">


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Στην Καβάλα ταξιδεύουν αύριο οι Παμπαίδες μας Ζαχαρίας Ελσάμι και Κων/νος Σωτηρίου, καθώς επίσης οι Παγκορασίδες μας Αλεξία Μάλο και Γεωργία Σπανού. Τα τέσσερα παιδιά μας θα αγωνιστούν στο ομαδικό, απλό και διπλό των κατηγοριών τους διεκδικώντας τον τίτλο για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Θυμίζουμε ότι στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος αγωνίζονται οι 32 αθλητές και οι 26  αθλήτριες που έχουν προκριθεί από όλη την Ελλάδα.

Ευχόμαστε σε όλα μας τα παιδιά ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!