ΦΛΩΡΙΝΑ Ανακοινώθηκε ο πρώτος συνδυασμός για τις εκλογές Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου – Δηλώσεις του προέδρου Δημήτρη Νάντση - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Ανακοινώθηκε ο πρώτος συνδυασμός για τις εκλογές Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου – Δηλώσεις του προέδρου Δημήτρη Νάντση

.

.

Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2019

Ανακοινώθηκε ο πρώτος συνδυασμός για τις εκλογές Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου – Δηλώσεις του προέδρου Δημήτρη Νάντση

Πριν από λίγες ώρες ανακοινώθηκε ο πρώτος συνδυασμός, που θα κατέλθει στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019, στις 10:30 το πρωί, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου.


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Ο Συνδυασμός ο οποίος φέρει την επωνυμία «Όλοι μαζί μπορούμε», με επικεφαλής τον νυν πρόεδρο Νάντση Δημήτριο, αποτελείται από 7 μέλη:

Γεωργίτσα Νάνσυ
Δουίτσης Χρήστος
Μωυσιάδου Παρθένα
Τεγόπουλος Παναγιώτης
Μπάντης Ιορδάνης
Πετράκου Χριστίνα
Γώγος Μιχάλης
Μάλιστα ο κ. Δημήτριος Νάντσης, επιβεβαίωσε τις διερευνητικές προθέσεις ομάδας ανθρώπων να κατέλθουν με συνδυασμό στην εκλογική διαδικασία και με αφορμή την ανακοίνωση του συνδυασμού του προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις: «Είμαστε ανοιχτοί στην πρόκληση του δεύτερου συνδυασμού, δηλώνουμε παρών στην εκλογική μάχη τις 9ης Ιουνίου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Θα είναι χαρά μας η κατάρτιση και δεύτερου συνδυασμού, προκειμένου τα μέλη μας, να εκλέξουν τους καταλληλότερους. Ωστόσο όπως έχω τονίσει κατ΄ επανάληψη, ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης μας, ούτε κομματικοποιείται, ούτε χρωματίζεται, τουναντίον συνεργάζεται με όλους για το καλό του τόπου μας».

ΠΗΓΗ