ΦΛΩΡΙΝΑ Ολοκληρώθηκε το 9ο Drosopigi Race Bike Marathon-Βίντεο,φώτο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Ολοκληρώθηκε το 9ο Drosopigi Race Bike Marathon-Βίντεο,φώτο

.

.

Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019

Ολοκληρώθηκε το 9ο Drosopigi Race Bike Marathon-Βίντεο,φώτο

Ολοκληρώθηκε το 9ο Drosopigi Race Bike Marathon την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019.
Οι ποδηλάτες κινήθηκαν σε μια εξαιρετικής ομορφιάς – και συνάμα δύσκολη και απαιτητική – διαδρομή που αναπτύχθηκε γύρω από τους ορεινούς όγκους της Φλώρινας, είχε μια υψομετρική διαφορά που έφτασε τα 2.000 μ. και το συνολικό ανάπτυγμά της ήταν 57 χιλιόμετρα.
ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Η διαδρομή ξεκίνησε από τον κέντρο της πόλης και ανέβηκε από την πλευρά της Σκοπιάς τον λόφο του Αγίου Παντελεήμονα, περνώντας από το παλαιό Μοναστήρι της Παναγίτσας, κατηφόρισε από τεχνικά μονοπάτια προς τον Οικισμό Σίμου Ιωαννίδη και από εκεί από τον παλιό γαλλικό δρόμο ανέβηκε προς Βίγλα και τελικά διαμέσου της Ταϊμας έφτασε ψηλά στο Τριφυλλίτση.

Ακολούθως, κατηφόρισε προς Φλώρινα διασχίζοντας το μονοπάτι της Κρύας Βρύσης – Οροπέδιο και στη συνέχεια περιμετρικά προς Φτερούγες Νίκης (1033) κατέβηκε στον Άγιο Νικόλαο για να ανέβει και πάλι στον λόφο του Αγίου Παντελεήμονα από την πλευρά της άνω μπουάτ μέχρι του ύψους της πηγής Ιτσμπουναρ. Ο τερματισμός έγινε στο κέντρο της πόλης περνώντας από το αγίασμα και τα καταφύγια στο ποτάμι.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟ ΕΔΩ