ΦΛΩΡΙΝΑ Ευχαριστήριο του 2ου Γυμνασίου Φλώρινας - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Ευχαριστήριο του 2ου Γυμνασίου Φλώρινας

.

.

Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2019

Ευχαριστήριο του 2ου Γυμνασίου Φλώρινας

Αποτέλεσμα εικόνας για 2ου Γυμνασίου Φλώρινας       Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου  Φλώρινας με αφορμή τη λήξη της σχολικής χρονιάς 2018-2019 επιθυμούν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους  στους:
Δημήτριο Γκίνη, Αστυνόμο Α΄,  και Χρήστο Κούζη, Αρχιφύλακα, για την ενημέρωση των μαθητών με θέμα :ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ«Κυκλοφοριακή Αγωγή».
Θεόδωρο Βογδάνη, Βικτώρια Ζιώγα και Ρόζμαρι Σιάκου, του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Φλώρινας, για την ενημέρωση των μαθητών και γονέων-κηδεμόνων σε θέματα : «Ενδοσχολική Βία», «Εθισμός στο Διαδίκτυο-Εξαρτήσεις». 
Αγγελική Μαζάρη, Οδοντίατρο-Ορθοδοντικό, για την ενημέρωση των μαθητών με θέμα: «Στοματική Υγιεινή»
Αναστασία Γιάγκου και Ευάγγελο Μητσόπουλο, στελέχη του τμήματος αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας, για την ενημέρωση των μαθητών με θέμα : «Εθελοντική Αιμοδοσία»
Σπύρο Παπαχαρίση, υπεύθυνο Κ.Ε.Σ.Υ. Φλώρινας για θέματα Επαγγελματικού Προσανατολισμού.
Αγνή Σιδηροπούλου, και Μαγδαληνή Ευαγγέλου, του Π.Ε.Δ.Υ. Φλώρινας, για την ενημέρωση των μαθητών με θέμα:  «Σεξουαλική Αγωγή»

                                                                                    Ο Διευθυντής
                                                                          του 2ου Γυμνασίου Φλώρινας
                                                                             Αναστάσιος Κ. Μπατμάς