ΦΛΩΡΙΝΑ Οι Σάρισες στην 27η Βαλκανιάδα Νέων στα Σκόπια - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Οι Σάρισες στην 27η Βαλκανιάδα Νέων στα Σκόπια

.

.

Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019

Οι Σάρισες στην 27η Βαλκανιάδα Νέων στα Σκόπια

Επέστρεψαν από τα Σκόπια οι δύο αθλήτριές μας Χρυσή Φωτιάδου και Δέσποινα Άμπα, όπου πήραν μέρος στους Βαλκανικούς Αγώνες Νέων 2019. Τα κορίτσια εκπροσώπησαν την χώρα μας επάξια δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Τα αποτελέσματά τους είναι τα ακόλουθα:ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


 Α) ΟΜΑΔΙΚΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Η Ελλάδα τοποθετήθηκε στην 3η θέση του 3ου γκρουπ με αντιπάλους την Βοσνία-Ερζεγοβίνη (επικεφαλής), την Σλοβενία (2η θέση) και το Μαυροβούνιο (4η θέση).

1ος αγώνας : Ελλάδα – Βοσνία-Ερζεγοβίνη 1-3 (1 νίκη Φωτιάδου)

2ος αγώνας : Ελλάδα-Μαυροβούνιο 3-0 (1 νίκη Φωτιάδου, 1 νίκη Άμπα και 1 νίκη στο διπλό)

3ος αγώνας : Ελλάδα – Βοσνία-Σλοβενία 1-3 (1 νίκη Φωτιάδου)

Η ομάδα πήρε την 3η θέση του γκρουπ και προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό όπου αντιμετώπισε την ομάδα της Ρουμανίας από την οποία ηττήθηκε 3-0.

Στη συνέχεια σε αγώνες κατάταξης αντιμετώπισε πάλι την ομάδα της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης και γνώρισε την ήττα με σκορ 3-2 (1 νίκη Φωτιάδου και 1 νίκη στο διπλό)

Τέλος για τις θέσεις 7-8 αντιμετώπισε την ομάδα της Αλβανίας και επικράτησε με σκορ 3-0 1 νίκη Φωτιάδου, 1 νίκη Άμπα και 1 νίκη στο διπλό) καταλαμβάνοντας τελικά την 7η θέση ανάμεσα σε 11 ομάδες.

Για την ιστορία τις τέσσερις πρώτες θέσεις πήραν κατά σειρά: Ρουμανία, Τουρκία, Βουλγαρία και Σλοβενία.

Β) ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Συγκροτήθηκαν 8 γκρουπ (31 αθλήτριες). Η Χρυσή Φωτιάδου συμμετείχε ως επικεφαλής του 3ου γκρούπ όπου και κατέλαβε την 1η θέση σημειώνοντας 3 νίκες. Στον 1ο αγώνα νίκησε την Mamurrani Natalia (Αλβανία) με σκορ 3-0, στον 2ο αγώνα την Βουλγάρα Georgieva Tsvetelina με σκορ 3-2 και στον 3ο αγώνα την αθλήτρια της Βόρειας Μακεδονίας Bogoeska Vase με σκορ 3-0.

Στο κυρίως ταμπλό των 16 αθλητριών η Χρυσή κληρώθηκε με την αθλήτρια Biogradlic Dzana (Βοσνία-Ερζεγοβίνη) όπου ηττήθηκε με σκορ 4-1.

Η Δέσποινα Άμπατοποθετήθηκε στην 4η θέση του 4ου γκρουπ με αντιμετωπίζοντας κατά σειρά τις CosicDora (Βοσνία-Ερζεγοβίνη), SenyuvaAsu-Ayca(Τουρκία) και IvanovaKrastina(Βουλγαρία). Γνώρισε ισάριθμες ήττες με σκορ 3-0. Στη συνέχεια συγκροτήθηκε ταμπλό consolation με 15 αθλήτριες όπου ξεκίνησε με νίκη απέναντι στην Imeri Loresa από το Κόσοβο με σκορ 3-0 και στη συνέχεια ηττήθηκε με σκορ 3-2 από την Cafuta Tina αθλήτρια της Σλοβενίας αποκομίζοντας όμως τελικά πολύτιμες εμπειρίες διεθνών αγώνων.

Για την ιστορία τιςτέσσερις πρώτες θέσεις πήραν κατά σειρά: Zaharia Elena (Ρουμανία), Singeorzan Ioana (Ρουμανία), Karaca Zeynep (Τουρκία) και  Cosic Dora (Βοσνία-Ερζεγοβίνη).

Γ) ΔΙΠΛΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Στο διπλό κορασίδων συγκροτήθηκε ταμπλό με 16 ζευγάρια. Στον 1ο αγώνα οι αθλήτριές μας επικράτησαν απέναντι στο ζευγάρι τωνBajovic/Ostojic (Μαυροβούνιο) με σκορ 3-0. Στη συνέχεια και στο κρίσιμο αγώνα για την είσοδο στα μετάλλια αντιμετώπισαν τιςIvanova-Hasanova (Βουλγαρία) από τις οποίες ηττήθηκαν με σκορ 3-0.

Για την ιστορία τις τέσσερις πρώτες θέσεις πήραν κατά σειρά: Zaharia-Singeorzan (Ρουμανία), Karaca Ζ. – Senyuva (Τουρκία), Ivanova- Hasanova (Βουλγαρία)  και Feyza-Karaca Υ. (Τουρκία).

Δ) ΔΙΠΛΟ ΜΙΚΤΟ

Συμμετείχε η Χρυσή Φωτιάδου με συμπαίκτη τον Ρουμάνο BujorDragos. Δημιουργήθηκε ταμπλό των 32 (29 συμμετοχές) .Πέρασαν απευθείας στον 2ο γύρο όπου αντιμετώπισαν το ζευγάρι Ozbek/Karacaαπό την Τουρκία και γνώρισαν την ήττα με σκορ 3-0.

Για την ιστορία τις τέσσερις πρώτες θέσεις πήραν κατά σειρά: Zaharia-Istrate (Ρουμανία), Ivanova- Bekir (Βουλγαρία), MeiRosu-Ursut(Ρουμανία) και Biogradlic-Ramliak (Βοσνία-Ερζεγοβίνη).