ΦΛΩΡΙΝΑ Μήνυμα του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας κ. Ιωάννου Παύλου προς τους Υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019 - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Μήνυμα του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας κ. Ιωάννου Παύλου προς τους Υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019

.

.

Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2019

Μήνυμα του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας κ. Ιωάννου Παύλου προς τους Υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019

Σχετική εικόναΑγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,
Η έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων, σηματοδοτεί το επισφράγισμα των προσπαθειών σας και των αγώνων σας για την εισαγωγή στα Ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.Είναι σημαντικός σταθμός στη ζωή σας με τον οποίο ολοκληρώνεται η μαθητική σας ζωή.
ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

Αντιμετωπίστετις εξετάσεις ως μια δοκιμασία, η οποία σας ανοίγει το δρόμο για την επένδυση στη γνώση, καθώς και για ένα ευρύ κύκλο νέων εμπειριών και οριζόντων.

Δώστε αυτή τη μάχη με αισιοδοξία, οπλιστείτε με επιμονή και υπομονή και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που θα επιτύχετε, να θυμάστε πως το μέλλον σας δεν εξαρτάται μόνο από τις Πανελλαδικές εξετάσεις, καθώς πραγματικός νικητής είναι εκείνος που αδιάλειπτα μοχθεί και αγωνίζεται για το καλύτερο.

Θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη στους γονείς σας, που είναι πάντα δίπλα σας αλλά και τους εκπαιδευτικούς, που μοιράζονται τις αγωνίες σας και πλαισιώνουν τη διαδικασία των εξετάσεων σε όλα τα εξεταστικά κέντρα της Διεύθυνσής μας.

Εύχομαι ολόψυχα να υλοποιήσετε τα όνειρά σας, να δικαιωθούν τα οράματά σας και να ευοδωθούν οι κόποι σας.

Καλή επιτυχία!

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας

Ιωάννου Παύλος