ΦΛΩΡΙΝΑ Εγγραφές στο Δίαθλο και στο Σκί δρόμων αντοχής στον ΑΟΦ Το Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας (ΑΟΦ) - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Εγγραφές στο Δίαθλο και στο Σκί δρόμων αντοχής στον ΑΟΦ Το Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας (ΑΟΦ)

.

.

Πέμπτη, 9 Μαΐου 2019

Εγγραφές στο Δίαθλο και στο Σκί δρόμων αντοχής στον ΑΟΦ Το Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας (ΑΟΦ)

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας (ΑΟΦ) ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών για την νέα σαιζόν 2019-20 στα τμήματα Διάθλου (συνδυασμός σκι ή ρολλερ σκι με σκοποβολή) και Σκί Δρόμων Αντοχής και αφορούν παιδιά γενν. 2006-2013.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑΤο πρόγραμμα προπονήσεων  για την νέα σαιζόν, θα αναρτηθεί στο official site AOF τις προσεχείς ημέρες. Οι προπονήσεις περιλαμβάνουν Roller ski, σκοποβολή, τρέξιμο, ορειβασία, ποδήλατο, εκμάθηση τεχνικής σκι με τα Roller skis, ασκήσεις ενδυνάμωσης. Για τις προπονήσεις του Μαΐου και του Ιουνίου ο ΑΟΦ δεν έχει την παραμικρή οικονομική απαίτηση απο τους νεοεγγραφέντες αθλητές. Επίσης όλος ο εξοπλισμός (σκι, roller skis, μπατόν, μπότες σκι) των νέων εγγραφών καθώς και όλων των υπολοίπων ομάδων του, παρέχεται δωρεάν.
 Διευκρίνηση: Σε περίπτωση μεγάλου αριθμού εγγραφών μή διαχειρίσιμου, ο όμιλος θα προβεί σε τεστ σκοποβολής και φυσικής κατάστασης.
Official site AOF: www.aoflor.gr – mail: a.o.flor@gmail.com
Πληροφορίες: Τίτας Χρήστος mob: 6932919269
το Δ.Σ