ΦΛΩΡΙΝΑ Επίσκεψη της νέας Προέδρου της Επιστημονικής Επιτροπής Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων κας Σοφίας Αυγητίδου στο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας. - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Επίσκεψη της νέας Προέδρου της Επιστημονικής Επιτροπής Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων κας Σοφίας Αυγητίδου στο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας.

.

.

Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019

Επίσκεψη της νέας Προέδρου της Επιστημονικής Επιτροπής Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων κας Σοφίας Αυγητίδου στο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας.

 Η νέα Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων (ΕΕΠΠΣ), Καθηγήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Π.Δ.Μ. κα Αυγητίδου Σοφία, συνοδευόμενη από την Πρόεδρο του ΕΠΕΣ Αν. Καθηγήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Π.Δ.Μ  κα Σπύρτου Άννα, τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ...
ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
 Φλώρινας, κ. Σαββάκη Κίμωνα και τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς κ. Μπουτσιάδη Νικόλαο πραγματοποίησαν παιδαγωγική συνάντηση με το εκπαιδευτικό προσωπικό του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας, την Τρίτη 14 Μαΐου.
  Στο πλαίσιο της συνάντησης έγινε εκτενής ενημέρωση για το νέο νομοθετικό πλαίσιο λειτουργίας των Προτύπων και Πειραματικών Σχολείων.


                                                                           Ο Δ/ντης του Πειραματικού Φλώρινας

                                                                                          Σεχίδης Κων/νος