ΦΛΩΡΙΝΑ Στην Τοπική Κοινότητα Αρμενοχωρίου συνεχίστηκε η περιοδεία του συνδυασμού “Ενότητα- Συνεργασία” - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Στην Τοπική Κοινότητα Αρμενοχωρίου συνεχίστηκε η περιοδεία του συνδυασμού “Ενότητα- Συνεργασία”

.

.

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Στην Τοπική Κοινότητα Αρμενοχωρίου συνεχίστηκε η περιοδεία του συνδυασμού “Ενότητα- Συνεργασία”

 Την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019    ο υποψήφιος Δήμαρχος Φλώρινας   και  επικεφαλής του συνδυασμού “Ενότητα- Συνεργασία” κ. Στάθης Κωνσταντινίδης συνοδευόμενος από υποψηφίους Συμβούλους του Συνδυασμού, επισκέφτηκαν την Τοπική Κοινότητα  Αρμενοχωρίου . <div dir="ltr" style="text-align: left;" trbidi="on">
ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑΕκεί ο επικεφαλής του συνδυασμού στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου πραγματοποίησε ομιλία .Ο κ . Κωνσταντινίδης αφού ευχαρίστησε τους κατοίκους του Αρμενοχωρίου  για την  μεγάλη και έντονη  παρουσία τους, στην συνέχεια τόνισε στο κατάμεστο από κόσμο χώρο  ότι το μήνυμα της νίκης ήρθε για την παράταξη ¨Ενότητα – Συνεργασία¨ και τον Φλωρινιώτικο λαό. Επίσης τόνισε ότι  το μοντέλο διοίκησης του Δήμου θα στηρίζεται στον διάλογο, τη σύνθεση των απόψεων , την συνεννόηση και την απόλυτη προσήλωση στους Νόμους και τους Κανονισμούς.
 
    Από το Γραφείο Τύπου