ΦΛΩΡΙΝΑ Μήνυμα του Βουλευτή Κώστα Σέλτσα για τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Μήνυμα του Βουλευτή Κώστα Σέλτσα για τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών

.

.

Τρίτη, 28 Μαΐου 2019

Μήνυμα του Βουλευτή Κώστα Σέλτσα για τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών

Αποτέλεσμα εικόνας για σελτσασΜετά την ολοκλήρωση της δημοκρατικής διαδικασίας των ευρωπαϊκών εκλογών και τα σημαντικά μηνύματα που έστειλαν στην Κυβέρνησή μας, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους τους προοδευτικούς συμπολίτες μας που τίμησαν με την ψήφο τους τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.
ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
 Ο κάθε ένας και η κάθε μια από τους πολίτες αυτούς έχει αγωνίες, προσδοκίες, ελπίδες για μια καλύτερη ζωή. Και αυτές τις ελπίδες οφείλουμε να κάνουμε ό, τι περνά από το χέρι μας για να μην τις διαψεύσουμε. Για να τις δικαιώσουμε.
Είναι αλήθεια ότι κάθε εκλογική μάχη δεν είναι νικηφόρα. Το εκλογικό αποτέλεσμα ήταν κατώτερο των προσδοκιών μας. Χάσαμε μια μάχη, αλλά έχουμε μπροστά μας τον κρίσιμο πόλεμο. Άλλωστε, επιτρέπεται να πέσεις αλλά επιβάλλεται να σηκωθείς και να αγωνιστείς γι’ αυτά που πιστεύεις.
Όσον αφορά τον νομό Φλώρινας, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συγκέντρωσε το υψηλότερο ποσοστό σε όλη την βόρεια Ελλάδα (27%), ποσοστό κατά 3,2% υψηλότερο σε σχέση με τις Ευρωεκλογές του 2014, γεγονός με πολλαπλά μηνύματα προς πολλούς αποδέκτες στην περιοχή μας. Οι συμπολίτες μας κράτησαν υψηλό φρόνημα ενάντια στις ακραίες φωνές της συντήρησης των τελευταίων μηνών. Ως Βουλευτής του Νομού θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους αυτούς τους συμπολίτες μας. Ο αγώνας για την προάσπιση των δικαιωμάτων των πολλών συνεχίζεται.
Με εκτίμηση,
Ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Φλώρινας
Κωνσταντίνος Σέλτσας