ΦΛΩΡΙΝΑ Τον ΑΗΣ Μελίτης επισκέφτηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Φλώρινας και επικεφαλής του συνδυασμού «Δημιουργική Πορεία – Κοινωνική Συνεργασία» κ. Στέφανος Μπίρος. - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Τον ΑΗΣ Μελίτης επισκέφτηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Φλώρινας και επικεφαλής του συνδυασμού «Δημιουργική Πορεία – Κοινωνική Συνεργασία» κ. Στέφανος Μπίρος.

.

.

Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019

Τον ΑΗΣ Μελίτης επισκέφτηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Φλώρινας και επικεφαλής του συνδυασμού «Δημιουργική Πορεία – Κοινωνική Συνεργασία» κ. Στέφανος Μπίρος.

Τον ΑΗΣ Μελίτης επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης 10 Μαΐου ο υποψήφιος δήμαρχος Φλώρινας και επικεφαλής του συνδυασμού «Δημιουργική Πορεία – Κοινωνική Συνεργασία» κ. Στέφανος Μπίρος.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

Ο κ. Μπίρος συναντήθηκε αρχικά με τον Διευθυντή του ΑΗΣ κ. Δημήτριο Παπαβραμίδη, με τον οποίο συζήτησε επί μακρόν για όλα τα ζητήματα που αφορούν τον λιγνιτικό σταθμό και κυρίως το θέμα της αποεπένδυσης που αναμένεται να μεταφερθεί μετά τις 28 Μαΐου, αλλά αυτό της επιβολής του φόρου εκπομπής διοξειδίου του άνθρακα.

Στη συνέχεια συναντήθηκε και με εργαζόμενους, με τους οποίους συνομίλησε για όλα τα τρέχοντα θέματα που αφορούν το μέλλον του ΑΗΣ και γενικότερα την ενέργεια.

«Στο τέλος, πιστεύω πως θα επικρατήσει η λογική, ώστε να μην εκποιηθεί ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της περιοχής μας και του δήμου Φλώρινας εν γένει» δήλωσε μετά τις συναντήσεις ο κ. Μπίρος.