ΦΛΩΡΙΝΑ Ο Βασίλης Βράγκος: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό "Δημιουργική Πορεία - Κοινωνική Συνεργασία" του υποψήφιου Δημάρχου Φλώρινας κ. Στέφανου Μπίρου - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Ο Βασίλης Βράγκος: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό "Δημιουργική Πορεία - Κοινωνική Συνεργασία" του υποψήφιου Δημάρχου Φλώρινας κ. Στέφανου Μπίρου

.

.

Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Ο Βασίλης Βράγκος: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό "Δημιουργική Πορεία - Κοινωνική Συνεργασία" του υποψήφιου Δημάρχου Φλώρινας κ. Στέφανου Μπίρου

Ο Βασίλης Βράγκος γεννήθηκε στην Φλώρινα και κατάγεται από το Τρίβουνο. Είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών και παντρεμένος με την Βράγκου Βικτωρία. Έχει πτυχίο μηχανολόγου αυτοκινήτων και για αρκετά έτη δραστηριοποιήθηκε στον συγκεκριμένο κλάδο. Στο παρελθόν εργάστηκε ως συμβασιούχος σε διάφορους φορείς του δημόσιου τομέα, όπως η Διεύθυνση Δασών Φλώρινας, το λιγνιτωρυχείο του Φιλώτα και στον Δήμο Φλώρινας.
Από το 2013 έως και σήμερα είναι πρόεδρος του Δασικού Συνεταιρισμού Τριβούνου με πλούσια κοινωνική δράση στα πλαίσια της θεσμικής του ιδιότητας.
« Αποδέχτηκα την τιμητική πρόσκληση του κ. Στέφανου Μπίρου για να συμμετάσχω στον συνδυασμό του, «Δημιουργική Πορεία- Κοινωνική Συνεργασία», διότι ο δήμος μας αυτή τη στιγμή χρειάζεται ένα όραμα και ανθρώπους , που θα καταφέρουν να το υλοποιήσουν και να εμπνεύσουν τους συνδημότες μας..»