ΦΛΩΡΙΝΑ Επαφές του συνδυασμού «Δημιουργική Πορεία – Κοινωνική Συνεργασία» με εργαζόμενους και εκπροσώπους κοινωνικών – υποστηρικτικών δομών - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Επαφές του συνδυασμού «Δημιουργική Πορεία – Κοινωνική Συνεργασία» με εργαζόμενους και εκπροσώπους κοινωνικών – υποστηρικτικών δομών

.

.

Σάββατο, 18 Μαΐου 2019

Επαφές του συνδυασμού «Δημιουργική Πορεία – Κοινωνική Συνεργασία» με εργαζόμενους και εκπροσώπους κοινωνικών – υποστηρικτικών δομών

Ο υποψήφιος δήμαρχος Φλώρινας Στέφανος Μπίρος συνεχίζει τις επαφές του με εργαζόμενους και εκπροσώπους κοινωνικών – υποστηρικτικών δομών.
ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑΣυνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Δημιουργική Πορεία – Κοινωνική Συνεργασία» ο κ. Μπίρος επισκέφτηκε την Παρασκευή 17 Μαΐου τους χώρους επεξεργασίας - χειροδιαλογής χαλαζία της εταιρείας ΜΕΤΕ Α.Ε., όπου και συναντήθηκε με το προσωπικό.
Αμέσως μετά, συναντήθηκε με στελέχη του Κέντρου Πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας Π.Ε. Φλώρινας, διαπιστώνοντας για άλλη μια φορά το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελείται.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ