ΦΛΩΡΙΝΑ Πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης στη Μελίτη - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης στη Μελίτη

.

.

Τρίτη, 7 Μαΐου 2019

Πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης στη Μελίτη

Στα πλαίσια της ενιαίας εκλογικής μάχης της 26 Μαίου 2019,  πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης στη Μελίτη Φλώρινας.
ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Ομιλητές ήταν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης της Λαϊκής Συσπείρωσης Δ Μακεδονίας, Θανάσης Χαστάς και η υποψήφια ευρωβουλευτής του Κόμματος Τίνα Κουζιάκη. Παρόντες ήταν και υποψήφιοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Οι ομιλητές τόνισαν την ανάγκη ο λαός να απαντήσει, με την ψήφο του σε όλες τις κάλπες, στην επίθεση που δέχεται από κεφάλαιο/ΕΕ/Κυβέρνηση και τις δυνάμεις τους στην τοπική διοίκηση, ενισχύοντας το ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές και την Λαϊκή Συσπείρωση στις τοπικές εκλογές. Απηύθηναν κάλεσμα ώστε ο κόσμος της περιοχής να μην υποταχθεί σε τεχνητές διαιρέσεις και ψεύτικα διλήμματα στα οποία θέλουν να τον εγκλωβίσουν.

Ειδικότερα οι υποψήφιοι αναφέρθηκαν σε θέματα ενέργειας, στο ξεπούλημα των μονάδων της ΔΕΗ και την ανάγκη να περάσει η διαχείριση της Ενέργειας (κάθε μορφής και πηγής)  σε έναν ενιαίο Δημόσιο Φορέα Ενέργειας, που με κεντρικό σχεδιασμό θα στοχεύει στην ικανοποίηση των αναγκών του λαού καθώς και την εξασφάλιση της ενεργειακής επάρκειας της χώρας και δεν θα αντιμετωπίζει την Ενέργεια ως μέσο πλουτισμού του εγχώριου και ξένου Κεφαλαίου.

Ακολούθησε αναλυτική συζήτηση με κατοίκους της περιοχής πάνω στα όλα τα θέματα που τέθηκαν.