ΦΛΩΡΙΝΑ Κάνουμε τη διαφορά! Η ψήφος των μαθητών θα είναι κόκκινη! - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Κάνουμε τη διαφορά! Η ψήφος των μαθητών θα είναι κόκκινη!

.

.

Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019

Κάνουμε τη διαφορά! Η ψήφος των μαθητών θα είναι κόκκινη!

Φέτος, στις 26 Μάη, οι μαθητές της Β’ και Γ’ Λυκείου θα ψηφίσουμε για πρώτη φορά στις ευρωεκλογές, τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές.ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Όσοι ποντάρουν πως θα ψηφίσουμε μία από τα ίδια, κάνουν λάθος!

Έχουμε μια ευκαιρία! Δεν θα την αφήσουμε να πάει χαμένη!

Είναι στο χέρι μας να κάνουμε τη διαφορά, ψηφίζοντας ΚΚΕ!

– Δυναμώνουμε το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές τη «Λαϊκή Συσπείρωση» σε δήμους και Περιφέρειες! –

ΚΚΕ, γιατί είναι η μόνη αντισυστημική ψήφος !

Εμείς, που δεν δεχόμαστε την αδικία, που έχουμε όνειρα για τη ζωή και το μέλλον μας, απορρίπτουμε την πολιτική που «εκτελεί» τα δικαιώματά μας! Αυτή η πολιτική βάζει εμπόδια στη μόρφωση, την άθληση και την ψυχαγωγία μας, ταυτίζεται με μνημόνια, σκάνδαλα, ρουσφέτια και βολέματα. Είναι η πολιτική της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Την ασκούν τα κόμματα που κυβέρνησαν, καθώς και τα υπόλοιπα κόμματα του συστήματος, που εξυπηρετούν τους λίγους και τα συμφέροντά τους.

Εμείς είμαστε οι πολλοί! Μας νοιάζει η ζωή και το μέλλον μας, γι’ αυτό και τα όνειρά μας δεν συμβαδίζουν με τα δικά τους συμφέροντα. Είμαστε απέναντι! Ψηφίζουμε ΚΚΕ, γιατί είναι το μόνο κόμμα που τους πάει κόντρα. Δεν διστάζει να τα βάλει με τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα, στον αγώνα για την ικανοποίηση των συμφερόντων των πολλών. Εχει πρόταση ανατροπής του συστήματος!

Την αγανάκτησή μας δεν τη χαρίζουμε. Ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ ούτε στη ΝΔ, ούτε στα «μικρά» κόμματα του συστήματος, που σήμερα ψηφίζεις και δεν ξέρεις αύριο τι θα σου βγουν. Ψηφίζουμε ΚΚΕ για να γίνει η αγανάκτησή μας δύναμη ανατροπής!

ΚΚΕ, γιατί η νέα γενιά έχει ιδανικά, ούτε ξεπουλιέται ούτε προσκυνά!

Εμείς δεν παζαρεύουμε τα δικαιώματά μας! Δεν διαλέγουμε αν θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ ή η ΝΔ που θα τα τσακίζει. Τους χαλάμε τα σχέδια!

Μπορούμε και πρέπει να ζούμε καλύτερα, να απολαμβάνουμε τα σύγχρονα δικαιώματά μας, που αντιστοιχούν στη μεγάλη ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας.

Αυτό είναι το πραγματικά σύγχρονο και προοδευτικό σήμερα. Αυτήν τη ζωή θα την κατακτήσουμε με αγώνα, αμφισβήτηση, σύγκρουση!

Τέτοιο μήνυμα μαχητικότητας, ελπίδας και αισιοδοξίας στέλνουμε με την ψήφο μας.

Ποτέ κανένας αγώνας δεν κερδήθηκε από την εξέδρα! Η λογική της αποχής, του «τίποτα δεν αλλάζει», τελικά βολεύει αυτούς που θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα προς το χειρότερο…

ΚΚΕ, γιατί ψηφίζουμε όπως αγωνιζόμαστε!

Συναντηθήκαμε στους δίκαιους αγώνες μας για ένα σχολείο που θα μορφώνει και δεν θα εξοντώνει, κόντρα στο νομοσχέδιο ΣΥΡΙΖΑ – Γαβρόγλου, που το κάνει χειρότερο.

Συναντηθήκαμε ενώνοντας τις ανησυχίες μας, τους προβληματισμούς μας, τα όνειρά μας… Να συναντηθούμε και στην κάλπη!

Γιατί εμπιστευόμαστε τη δύναμη του συλλογικού και οργανωμένου αγώνα, τη δική μας δύναμη. Γι’ αυτό και θα τη δυναμώσουμε με την ψήφο μας! Για να γίνουμε πιο πολλοί αυτοί που αντιστεκόμαστε, διεκδικούμε, ανοίγουμε το δρόμο για να ζήσουμε αλλιώς.

ΚΚΕ, γιατί είναι η μόνη αντιφασιστική ψήφος !

Εμείς, που μισούμε τους φασίστες, έχουμε μια ευκαιρία: Να γκρεμίσουμε τη ναζιστική Χρυσή Αυγή από την 3η θέση. Ψηφίζουμε ΚΚΕ, το μόνο κόμμα που τα βάζει στα ίσα με τους φασίστες. Δυναμώνουμε τον αγώνα ενάντια στο σύστημα που τους γεννά και τους θρέφει.

ΚΚΕ, γιατί παλεύουμε για την Ελλάδα και την Ευρώπη του σοσιαλισμού!

Στέλνουμε πανευρωπαϊκό μήνυμα! Η ΕΕ των εκατομμυρίων φτωχών, ανέργων και αστέγων, η ΕΕ των πολέμων και των θαλασσοπνιγμένων προσφύγων, η ΕΕ της καταστολής και του αυταρχισμού δεν είναι η δική μας Ευρώπη. Δυναμώνουμε τον αγώνα για την Ελλάδα και την Ευρώπη του σοσιαλισμού, της κοινωνίας της πραγματικής ελευθερίας, της ζωής με δικαιώματα!

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές τη «Λαϊκή Συσπείρωση» σε δήμους και Περιφέρειες!

Τομεακή Οργάνωση της ΚΝΕ Φλώρινας