ΦΛΩΡΙΝΑ Εξαιρετική εμφάνιση της ΓΕΦ στους σχολικούς αγώνες Γυμνασίων - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Εξαιρετική εμφάνιση της ΓΕΦ στους σχολικούς αγώνες Γυμνασίων

.

.

Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019

Εξαιρετική εμφάνιση της ΓΕΦ στους σχολικούς αγώνες Γυμνασίων

Εξαιρετικοί οι αθλητές και αθλήτριες της Γυμναστικής Ένωσης Φλώρινας στους Μαθητικούς Αγώνες Γυμνασίων του νομού Φλώρινας που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 16 Μαϊου στο ΔΑΚ Φλώρινας.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

Συγκεκριμένα η Κεχαγιά Λουκία ήρθε 1η στο άλμα σε ύψος, ο Σφέτκος Νικόλαος βγήκε 1ος στο ακόντιο, ο Ντούρος Λάζαρος τερμάτισε 1ος στα 80μ. , η Νάτσια Ελπίδα 1η στα 150μ., η Χατζηπαράσχου Ραφαέλα 2η στα 80μ., η Δάϊκου Μαρία 2η στα 300μ., η Ζλατίντση Μαριλού 2η στα 150μ., ο Μπακάλης Άγγελος 2ος στα 150μ., η Μοριχοβίτη Ελευθερία 3η στα 150μ., η Μπακάλη Ραφαηλία 3η στα 80μ., η Μπάδη Δέσποινα 4η στα 80μ., ο Σκλιάς Άγγελος 6ος στα 2000μ. ενώ πολύ καλή ήταν η εμφάνιση της Δούκα Γεωργίας στη σφαίρα, του Ψαλίδα Δημήτρη στο μήκος και του Σαββόπουλου Θανάση στα 600μ.

Συγχαίρουμε θερμά τόσο τους αθλητές, -τριές μας, όσο και τον προπονητή μας κ. Βασίλη Κεχαγιά και τους ευχόμαστε να είναι γεροί και να προσπαθούν πάντα για το καλύτερο.