ΦΛΩΡΙΝΑ Ευχαριστήριο του Τραΐανού Ρασάικου - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Ευχαριστήριο του Τραΐανού Ρασάικου

.

.

Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019

Ευχαριστήριο του Τραΐανού Ρασάικου

 Φίλες και φίλοι!
Έχω την ανάγκη να ευχαριστήσω το σύνολο των Φλωρινιωτών που μου έδωσε την δυνατότητα να συμμετέχω για τρίτη φορά στο δημοτικό συμβούλιο.Η ανανέωση της εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό μου δείχνει την στήριξη του κόσμου στις επιλογές μου.Όπως γνωρίζετε η πορεία μου ήταν καθαρή και ανιδιοτελής και θα συνεχίσει να είναι..

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

Θα είμαι η φωνή όλων των  Φλωρινιώτων στον Δήμο μας!
 Είμαστε στο μέσον την εκλογικής μάχης,οφείλουμε να δείξουμε το ήθος και τον πολιτικό πολιτισμό που διέκρινε όλους τους υποψήφιους του συνδυασμού μας και την ερχόμενη Κυριακή.
 Καλώ τους συμπολίτες μου ανεξαρτήτου κομματικής προέλευσης να στηρίξουν τον συνδυασμό του ΣΤΑΘΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ!
Γνωρίζουν όλοι οτι θα είναι ο δήμαρχος όλων των Φλωρινιωτών όπως το έχει αποδείξει τόσα χρόνια με την πορεία του από όποια θέση εχει υπηρετήσει τον λαό της Φλώρινας!
 Η εκλογική διαδικασία της 2ας Ιουνίου είναι η κρισιμότερη των τελευταίων ετών,πρέπει όλοι μας να κατανοήσουμε την ευθύνη μας..
 Ο αγώνας μας ήταν καθαρός και τίμιος όπως θα είναι και η πορεία του ΣΤΑΘΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ μαζί με όλους τους συνεργάτες του στον Δήμο Φλώρινας!
 Σας ευχαριστώ και σας προτρέπω να τιμήσετε τον συνδυασμό μας             ΕΝΟΤΗΤΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ!
 Τραϊανός Ρασάικος