ΦΛΩΡΙΝΑ Ο Χρήστος Μπαρδάκας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Ενότητα – Συνεργασία»-Βίντεο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Ο Χρήστος Μπαρδάκας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Ενότητα – Συνεργασία»-Βίντεο

.

.

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Ο Χρήστος Μπαρδάκας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Ενότητα – Συνεργασία»-Βίντεο

Συνεχίζουμε Μαζί γιατί οφείλουμε να υπερασπιζόμαστε τα δίκαια του τόπου μας με θάρρος και σε κάθε επίπεδο. Πρώτα η Φλώρινα!

Ο Χρήστος Μπαρδάκας γεννήθηκε στη Φλώρινα το 1978. Πατέρας του είναι ο Παύλος και μητέρα του η Γεωργία το γένος Στακινού.


Eίναι έγγαμος με την Βράντση Σεβαστή και πατέρας δύο παιδιών.


Απόφοιτος του 2ου Γενικού Λυκείου Φλώρινας τάξεως 95′.


Εισήλθε στην Αστυνομική Ακαδημία το 1996, ως επιτυχών στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και υπηρετεί μέχρι σήμερα με τον βαθμό του Αρχιφύλακα.


Κάτοχος διπλώματος μεταπτυχιακών σπουδών του Τμήματος Βαλκανικών Σλάβικων και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας, με τίτλο πτυχιακής εργασίας : ¨Σχεδιασμός και πολιτικές Ανάπτυξης του Δήμου Φλώρινας : Καταγραφή μέσα από τα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου (1912 – 1916)¨.


Πτυχιούχος της  Αγγλικής γλώσσας.


Έχει διατελέσει πρόεδρος του ¨Α.Μ.Σ. Μελιτεύς¨, πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Μελίτης και ταμίας της ΝΟΔΕ Φλώρινας.


Το 2011 με απόφαση του γραμματέα της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, ορίστηκε μέλος της επιτροπής παιδείας της παράταξης.


Μέλος του Δ.Σ. του Κ.Π.Ε. Μελίτης (2011 – 2014).


Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Φλώρινας (2011 – 2019).


Αντιδήμαρχος Φλώρινας αρμόδιος για την λειτουργία και τον συντονισμό της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών και της Διεύθυνσης Προγραμματισμού (2013 – 2016).


Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής και της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου(2013 -2016).


Αντιδήμαρχος Φλώρινας αρμόδιος για την λειτουργία και τον συντονισμό όλων των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Τουρισμού και της Διεύθυνσης Κ.Ε.Π. (2018 – 2019).Πρόεδρος της  Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου (2018 – 2019).