ΦΛΩΡΙΝΑ Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Δασκάλων και Νηπιαγωγών Φλώρινας διοργάνωσε εκδήλωση για τη γιορτή της Μητέρας - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Δασκάλων και Νηπιαγωγών Φλώρινας διοργάνωσε εκδήλωση για τη γιορτή της Μητέρας

.

.

Πέμπτη, 9 Μαΐου 2019

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Δασκάλων και Νηπιαγωγών Φλώρινας διοργάνωσε εκδήλωση για τη γιορτή της Μητέρας

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Δασκάλων και Νηπιαγωγών Φλώρινας διοργάνωσε εκδήλωση για τη γιορτή της Μητέρας την Τετάρτη, 09 Μαΐου 2019, στην Ταράτσα του Ξενοδοχείου ΛΥΓΚΟΣ.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


Στην εκδήλωση μίλησε η Αντιδήμαρχος Φλώρινας, κ. Όλγα Μούσιου Μυλωνά, για τη “Μητέρα στη νεοελληνική τέχνη”. Την εκδήλωση πλαισίωσαν με τραγούδια και χορούς οι μαθητές του 1ου Νηπιαγωγείου Φλώρινας με την καθοδήγηση της Νηπιαγωγού, κ. Μένης Παπαϊωάννου, και απήγγειλαν ποιήματα οι κυρίες Αγγελική Γραφάκου και Ειρήνη Χρυσοχοΐδου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκε η εκλεκτή ομογενής μας από την Αυστραλία, κ. Αλεξάνδρα Βακιτσίδου, διακεκριμένη Ελληνίδα Φλωρινιώτισσα για την προσφορά και τον εθελοντισμό της. Την εκδήλωση, που έκλεισε με το καθιερωμένο τσούγκρισμα του πασχαλινού αυγού, παρουσίαζαν η Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Κωνσταντίνα Πουλπούλογλου, και η Αντιπρόεδρος, κ. Μαγδαληνή Μάγγου, και την παρακολούθησε με πολύ ενθουσιασμό πλήθος συμπολιτών μας.