ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΡ. ΡΟΖΑΣ : Υποψήφιος σύμβουλος κοινότητας Φλώρινας με τον συνδυασμό «Φλώρινα η πόλη μας» - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΡ. ΡΟΖΑΣ : Υποψήφιος σύμβουλος κοινότητας Φλώρινας με τον συνδυασμό «Φλώρινα η πόλη μας»

.

.

Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΡ. ΡΟΖΑΣ : Υποψήφιος σύμβουλος κοινότητας Φλώρινας με τον συνδυασμό «Φλώρινα η πόλη μας»


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΡ. ΡΟΖΑΣ  : Υποψήφιος σύμβουλος κοινότητας Φλώρινας με τον συνδυασμό «Φλώρινα η πόλη μας»
Με τον σταυρό προτίμησής σας, πρόεδρος κοινότητας Φλώρινας.Στις Δημοτικές Εκλογές του 2002 εκλέχθηκε πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού της αντιπολίτευσης «Φλώρινα για πάντα».
Στις Δημοτικές Εκλογές του 2006 εκλέχθηκε πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού της αντιπολίτευσης «Όλοι μαζί μπορούμε».
Το 2010 έθεσε υποψηφιότητα για το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας. Εκλέχθηκε πρώτος σε σταυρούς και κατέλαβε το αξίωμα του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας.


Γεννήθηκε το 1976 στη Φλώρινα όπου μεγάλωσε και ζει μέχρι σήμερα.
Είναι γιος του Χαράλαμπου και της Χριστίνας Ρόζα.
Έχει μία κόρη, τη Χριστίνα, 11 ετών.
Είναι επιχειρηματίας.
Είναι εθελοντής αιμοδότης από το 1997.
Είναι ιδρυτικό μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Προέδρων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων Ελλάδος.
Είναι μέτοχος της οικογενειακής εταιρίας «ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΑ ΑΧΛΑΔΑΣ Α.Ε.», στο Διοικητικό Συμβούλιο της οποίας έχει διατελέσει μέλος και αντιπρόεδρος επί πολλά έτη.
Είναι ιδρυτικό μέλος και διετέλεσε πρόεδρος της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων (Λ.ΕΦ.Ε.Δ.) - Παράρτημα Φλώρινας.
Είναι μέλος του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Φλώρινας «Ο Αριστοτέλης». Από το 2011 μέχρι και σήμερα είναι αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου.
Είναι μέλος διάφορων συλλόγων (Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας, Στέγη Φιλοτέχνων Φλώρινας και Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Φλώρινας).
Το 2011,2012 και 2013, με δική του πρωτοβουλία, πραγματοποιήθηκε η δράση συγκέντρωσης και διανομής αγαθών σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες «Χριστούγεννα για όλους: Δωρίζω, Χαρίζω, Γιορτάζω» από τη Δημοτική Κοινότητα Φλώρινας με μεγάλη επιτυχία. Στη δράση συμμετείχαν εθελοντικά κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι σύλλογοι και δημότες.

Στις Δημοτικές Εκλογές του 2014 εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού της αντιπολίτευσης «Ενότητα - Συνεργασία». Ήταν ο πρώτος σε σταυρούς προτίμησης ανάμεσα στο σύνολο των υποψηφίων όλων των συνδυασμών.
Από το 2015 έως το 2017 διατέλεσε εκλεγμένο μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Φλώρινας.
• Από την πρώτη του εκλογή κάθε μήνα διέθετε το σύνολο της αποζημίωσης που ελάμβανε για τη συμμετοχή του στα κοινά (συνεδριάσεις, αντιμισθία) σε συλλόγους και άπορες οικογένειες του Δήμου μας.


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΡ. ΡΟΖΑΣ
με τον σταυρό προτίμησής σας, πρόεδρος κοινότητας Φλώρινας


Στις 26 Μαΐου 2019 για πρώτη φορά μας δίνεται η δυνατότητα να αποφασίσουμε για τη σύνθεση του συμβουλίου της πόλης μας, του «Συμβουλίου της Κοινότητας Φλώρινας», χωρίς εξαρτήσεις από τους συνδυασμούς που διεκδικούν τον Δήμο.
Καλούμαστε να ψηφίσουμε, σε ξεχωριστή κάλπη, τα πρόσωπα που θέλουμε να μας εκπροσωπούν στο συμβούλιο της πόλης μας. Καλούμαστε να επιλέξουμε με την ψήφο μας αυτούς που θα αποτελέσουν το συμβούλιο καθώς και τον επόμενο Πρόεδρο, ο οποίος θα είναι ο πρώτος σε σταυρούς προτίμησης υποψήφιος σύμβουλος.
Μπορούμε πλέον να πάρουμε θέση και να διεκδικήσουμε λύσεις στα καθημερινά μικρά και μεγάλα θέματα που αφορούν την πόλη μας, δίχως δεσμεύσεις και βαρίδια.
Σε αυτή την προσπάθεια για μια καλύτερη Φλώρινα, χρειάζεται η συμμετοχή όλων μας.
Σε αυτή την προσπάθεια πρέπει να βγουν μπροστά αυτοί που γνωρίζουν τα προβλήματα, αυτοί που έχουν αποδείξει ότι ξέρουν να διεκδικούν και μπορούν να δώσουν λύσεις, αυτοί που δεν φοβούνται να συγκρουστούν, όποτε χρεια¬στεί, αυτοί που θα αγωνιστούν για την πόλη μας και όχι για το προσωπικό τους συμφέρον.
Πήρα την απόφαση να δώσω αυτή τη μάχη! Μια μάχη που πρέπει να δώσουμε όλοι μαζί για τη Φλώρινα, για την πόλη μας.
Η πολύπλευρη δράση μου ως ενεργού πολίτη και η κοινωνική προσφορά μου, αποτελούν εχέγγυα επάρκειας στην τέλεση των καθηκόντων του Προέδρου της κοινότητάς μας.
Σας καλώ να συστρατευτούμε και να με στηρίξετε με τον σταυρό προτίμησης, ώστε να εκλεγώ πρόεδρος για να μας δοθεί η ευκαιρία να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κωνσταντίνος Χαρ. Ρόζας

Κινητό: 6974816616

e-mail: rozaskonstantinos@gmail.com

www.fb.com/rozaskonstantinos