ΦΛΩΡΙΝΑ Υποψήφιοι σύμβουλοι της Κοινότητας Φλώρινας του δήμου Φλώρινας με τη Λαϊκή Συσπείρωση - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Υποψήφιοι σύμβουλοι της Κοινότητας Φλώρινας του δήμου Φλώρινας με τη Λαϊκή Συσπείρωση

.

.

Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019

Υποψήφιοι σύμβουλοι της Κοινότητας Φλώρινας του δήμου Φλώρινας με τη Λαϊκή Συσπείρωση

Στην πόλη της Φλώρινας: Ο κάθε γνήσιος αγωνιστής, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι αγρότες, οι εργάτες, οι επιστήμονες, οι σπουδαστές, οι μαθητές μπορούν να πάρουν μέρος αγωνιστικά ψηφίζοντας και για την ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ. Απέναντι στον Φασισμό και στην αστική πολιτική που περνάει και μέσω του τοπικού συμβουλίου της πόλης.


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
 Να εκλέξουμε αγωνιστές εκπροσώπους, δοκιμασμένους στους ταξικούς αγώνες. Αυτοί αποτελούν το τοπικό ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΚΚΕ, αυτοί και αύριο θα δίνουν τόσο την μάχη της υπεράσπισης των λαϊκών αναγκών μέσα στο τοπικό συμβούλιο όσο και της οργάνωσης της πάλης της εργατικής τάξης. Στοχεύουμε καλά, σημαδεύουμε σωστά. Ψηφίζουμε όπως αγωνιζόμαστε: ΚΚΕ παντού! ΚΚΕ για την Ευρωβουλή. Λαϊκή Συσπείρωση σε Δήμο – Περιφέρεια – Τοπική Κοινότητα.

Απομονώνουμε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά – αντιπαλεύουμε την αστική πολιτική με όποιο προσωπείο και αν εμφανίζεται. Κανένας να μην θέλει να κόψει το χέρι του την επόμενη τον εκλογών. Τώρα είναι η ώρα συμπόρευσης με το ΚΚΕ. Καλό κόκκινο βόλι!

Γκερτσάκης Πέτρος

Υποψήφιοι σύμβουλοι της Κοινότητας ΦΛΩΡΙΝΑΣ του Δήμου Φλώρινας, ΜΕ ΤΗ ΛΑΪΚΉ ΣΥΣΠΕΊΡΩΣΗ

ΑΛΕΞΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΛΑΖΑΡΟΥ
ΓΚΕΡΤΣΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΜΑΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΠΕΤΡΟΥ
ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΜΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΕΣΤΗ
ΜΠΙΖΗ – ΝΤΙΣΛΗ ΜΑΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΝΑΛΠΑΝΤΙΔΟΥ ΜΥΡΤΩ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΣΠΥΡΙΔΩΝΙΔΟΥ ΙΣΜΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΣΩΤΗΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΗΛΙΑ
ΤΣΙΓΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΧΑΤΣΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΖΩΗ του ΦΙΛΟΚΡΑΤΗ