ΦΛΩΡΙΝΑ Μήνυμα του συνδυασμού "Δημιουργική Πορεία - Κοινωνική συνεργασία" για την ημέρα της μητέρας - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Μήνυμα του συνδυασμού "Δημιουργική Πορεία - Κοινωνική συνεργασία" για την ημέρα της μητέρας

.

.

Κυριακή, 12 Μαΐου 2019

Μήνυμα του συνδυασμού "Δημιουργική Πορεία - Κοινωνική συνεργασία" για την ημέρα της μητέρας

Αποτέλεσμα εικόνας για "Δημιουργική Πορεία - Κοινωνική συνεργασία"Όποια λέξη κι αν χρησιμοποιήσει κανείς, μπρος στα μάτια του εμφανίζεται η πιο γλυκιά εικόνα. Μια εικόνα στοργής, αγάπης, τρυφερότητας, δύναμης και ελπίδας. Μάνα, μητέρα, μαμά!
Τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου εκφράζεται από όλους μας ένα μεγάλο ευχαριστώ και αναγνωρίζεται, με συμβολικό τρόπο, η προσφορά της μητέρας.


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑΜια μέρα που μας θυμίζει τον ιστορικό ρόλο της σε όλους τους αγώνες.
Ο άνθρωπος που χαρίζει τη ζωή και αποτελεί τον κορμό της οικογένειας αξίζει πάνω απ’ όλα το σεβασμό μας, αλλά και την αναγνώριση της πολυποίκιλης προσφοράς και των θυσιών της.
Ο φετινός εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας της Μητέρας έρχεται σε μια δύσκολη συγκυρία. Ο ρόλος της μητέρας είναι ακόμα πιο σημαντικός, αλλά και απαιτητικός. Περισσότερο από ποτέ αποτελεί τον ισχυρότερο συνδετικό κρίκο του κοινωνικού ιστού, που δίνει κουράγιο και δύναμη.
Χρόνια πολλά στις μεγάλες ηρωίδες της ζωής! Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες!

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Φλώρινας
Στέφανος Μπίρος
και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού
«Δημιουργική Πορεία – Κοινωνική Συνεργασία»